Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izlaiž jaunus Dash Cam 46/56/66W un Dash Cam Mini videoreģistratorus

    Jaunākie raksti

    Garmin paziņojis par jauno Dash Cam 46/56/66W un Dash Cam Mini, jaunākajiem papildinājumiem populārajai videoreģistratoru līnijai. Pateicoties pieejamo opciju dažādībai jaunajā sērijā, ieskaitot ultra kompakto dizainu, augstas izšķirtspējas video, īpaši plašu redzeslauku, GPS un balss kontroli, autovadītāji var viegli pielāgot Garmin videoreģistratoru savām īpašajām vajadzībām. Vēlaties ierakstīt ceļa šķērsošanu apgrūtinātas satiksmes krustojumā vai iemūžināt vissvarīgākās detaļas uz ceļa ar augstas kvalitātes HD izšķirtspējas video? Tā nav problēma! Vēlaties dokumentēt precīzu incidenta norises laiku un lokāciju? Garmin videoreģistratori ar iebūvētu GPS ir parūpējušies par to. Meklējat kompaktu, diskrētu videoreģistratoru, kas saplūst ar transportlīdzekli un netraucē? Pateicoties ultra kompaktajam Dash Cam Mini, kas ir vien nelielas auto atslēgas lielumā, Garmin ir parūpējies arī par šo.

    Garmin Dash Cam Mini

    “Visiespaidīgākais saistībā ar Garmin jauno videoreģistratoru sēriju ir tas, kādā veidā tie pastiprina un precizē detaļas, kas padara videoreģistratorus par lieliskiem palīgrīkiem— tādas pirmklasīgas funkcijas kā autovadītāju brīdinājumi, vienkārša lietošana un dizains,” saka Dan Bartel, Garmin pasaules mēroga patēriņa preču tirdzniecības viceprezidents. “Dash Cam Mini mazizmēra kadra vienkāršība vai Dash Cam 66W plašais 180-grādu redzeslauks lielākam apkārtējās vides aptvērumam – lietotājiem ir piedāvāta virkne iespēju pielāgot tos savām vajadzībām.”

    Reklāma

    Ar jauno Garmin videoreģistratoru sēriju autovadītāji var izmantot uzticamās 140-grādu vai paplašinātās 180-grādu lēcu priekšrocības, kas spēj uztvert plašāku uz ceļa notiekošo incidentu redzeslauku. Modeļu izvēle piedāvā opciju ierakstīt augstas izšķirtspējas HD 1080p vai pat 1440p video ar Clarity HDR efektīvākai veiktspējai dienas vai nakts laikā.

    Visi Garmin videoreģistratori ir aprīkoti ar Bluetooth un Wi-Fi, tāpēc autovadītāji var viegli sinhronizēt video failus no dažādām kamerām, izmantojot Dash Cam Auto Sync, vai arī ielādēt jebkurus saglabātos incidentu ierakstus saderīgā viedtālrunī. Turklāt izvēlētie modeļi ir aprīkoti ar papildu uzlabotiem autovadītāju brīdinājumiem1, ieskaitot priekšējo sadursmi un joslu uzraudzības sistēmu, paziņojumus esot tuvumā sarkanajai gaismai un ātruma mērīšanas fotoradariem 2, un “Uz priekšu” brīdinājumi, lai veicinātu autovadītāju uzmanību.

    Jaunās sērijas videoreģistratori piedāvā dažādas opcijas uzņemto attēlu glabāšanai, apskatei un koplietošanai. Viss sākas ar bezmaksas Garmin Drive aplikāciju, kas piedāvā autovadītājiem, kas ir sapārojuši savu videoreģistratoru ar saderīgu viedtālruni, tūlītēju piekļuvi ierīcē saglabātajiem video. Dash Cam automātiskā sinhronizācija un Garmin Drive aplikācija spēj automātiski sinhronizēt video no līdz pat četriem jauniem Garmin videoreģistratoriem, lai sniegtu 360-grādu transportlīdzekļa aptvērumu — no priekšas, aizmugures un pat sāniem. Lietotāji var viegli dalīties ar attēls-attēlā video no jebkuriem diviem skatījumiem.

    Autovadītāji var arī izmantot balss kontroles īpašību priekšrocības, kas ir ierīkotas daudzajos jaunajos videoreģistratoros. Vienkārši pasakot “OK, Garmin”, lietotāji var uzsākt un izbeigt skaņu ierakstus, uzņemt attēlus vai uzsākt un izbeigt Travelapse video ierakstu, kas saīsina uzņemtās ieraksta stundas līdz kopīgojamam klipam, nenoņemot rokas no stūres.

    Sagaidāms jau šomēnes. Jaunās Garmin videoreģistratoru sērijas ieteiktā mazumtirdzniecības cena svārstās no 129-249 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    14.05.2019 11:31

    Kāpēc vads uz leju? Man sen usb barošana pievilkta jau no jumta ;)

    ez15
    14.05.2019 11:45

    Būtu jauki, ja varētu apskatu šiem modeļiem sagaidīt, kā reiz domāju šomēnes iegādāties kādu no šiem Garmin produktiem, laikam, būs jāpagaida, kad jaunie modeļi būs pieejami.

    Reklāma