Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P Smart Z ir pirmais ražotāja viedtālrunis ar izbīdāmu kameru

    Jaunākie raksti

    Huawei P Smart Z kļuvis par pirmo ražotāja viedtālruni ar izbīdāmu pašiņu kameru. P Smart Z nāk laikā, kad jau pāris citi ražotāji (piemēram, Vivo) ir šo iespēju izmēģinājuši, bet nav masveidā uzsākuši piedāvāt izbīdāmās kameras visos modeļos. Tātad nekas izcils šāda veida pašiņu kameras laikam vis nav.

    Huawei P Smart Z viedtālrunis būs pieejams Eiropā un citviet pasaulē (izņemot ASV). Huawei sola, ka P Smart Z kamera būs izbīdāma vismaz 100 000 reižu, kā arī tā spējot izturēt 12 kg spiedienu. Ražotājs sola, ka no kameras aktivizēšanas mirkļa paies sekunde līdz pašiņa uzņemšanai.

    Reklāma

    Huawei P Smart Z ir vidējās klases viedtālrunis ar Huawei Kirin 710F procesoru. Nav gan zināms, ar ko tieši Kirin 710F procesors atšķirtos no Kirin 710 procesora. Huawei P Smart Z saņems 4 GB RAM un 64 GB atmiņu. Viedtālruņa aizmugurē ir 16 + 2 megapikseļu kameras, bet izskatās, ka ražotājs piemirsis 16 megapikseļu kamerai pievienot autofokusu.

    Huawei P Smart Z būs pieejams  Midnight Black, Sapphire Blue un Emerald Green krāsās par aptuveni 280 eiro, bet cena vēl nav oficiāla.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma