Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS turpmāk neražos ZenPad sērijas planšetdatorus

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu izmēru augšana likusi gandrīz pilnībā izmirt planšetdatoriem. ASUS bija viens no aktīvākajiem planšetdatoru ražotājiem, ražotājs piedāvāja pat ZenPad sērijas planšetdatorus ar noņemamu tastatūras daļu – ZenPad Transformer.

    Pagaidām neapstiprināta informācija norāda, ka ASUS atteiksies no ZenPad sērijas planšetdatoru ražošanas visā pasaulē. Arī Google nav jau ļoti ilgu laiku atjaunojusi savus Android planšetdatorus, lai arī Google planšetdatori bija vieni no populārākajiem planšetdatoriem. Google šobrīd piedāvā tikai Chrome OS darbināto Pixel Slate. Visticamāk, arī Xiaomi vairs neatjaunos savus planšetdatorus.

    Reklāma

    Planšetdatoru tirgū ar aptuveni 40% tirgus daļu dominē Apple iPad. ASUS nav pat iekļuvis planšetdatoru ražotāju pasaules Top 5.

    ASUS šobrīd visus resursus novirza klēpjdatoru, spēlēm paredzēto datoru komponenšu un aksesuāri izstrādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.05.2019 19:43

    Kāda jēga no planšetēm, kad ASUS un ne tikai ASUS piedāvājumā ir lieliskas ierīces, saucamās Convertible NB. Jaudīgas pēc vella, kompaktas un ērti pānēsājamas, ar labām baterijām un izturīgiem korpusiem.
    Nu, tas gadījumā, ja ar telefonu nepietiek. :) Planšetes, manuprāt, pērk mājsaimnieces, lai virtuvē ērti receptes skatīties – ieliec planšeti statīvā un aidā!

    Reklāma