Web Analytics
More
    Reklāma

    Par godu AMD 50 gadu jubilejai tiek gatavoti īpaši produkti

    Jaunākie raksti

    1. maijā AMD svinēs savu 50 gadu jubileju un šim ievērojamajam notikumam par godu ir sagatavoti vairākas īpašas datoru komponentes.

    AMD plāno izlaist īpašu Ryzen 7 2700X “50th Anniversary Edition” procesora modeli, kas tehniski neatšķiras no citiem “parastiem” Ryzen 7 2700X procesoriem, taču ir svinīgāk noformēts. Proti, tam būs īpašs melni zeltīts iepakojums, kurā atradīsim ne tikai pašu procesoru, bet arī AMD Wraith Prism dzesētāju. Papildus, uz paša procesora būs ar lāzeri iededzināts AMD prezidentes Lizas Su (Lisa Su) paraksts. Šo īpašo kolekcionāru produktu varēs nopirkt no 30. aprīļa, meklē to pēc produkta koda: YD270XBGAFA50. Paredzams, ka šis procesors maksās ap 370 ASV dolāriem.

    Reklāma

    AMD dzimšanas dienu ar īpašiem produktiem svin arī ražotāja partneri. Sapphire ir sagatavojis RX 590 Nitro+ videokartes zelta versiju, kas tehniski ir vecā labā Radeon RX 590 Nitro+ videokarte. Īpašā modeļa videokarte maksās ap 300 eiro.

    Savukārt, Gigabyte uz AMD ballīti ieradīsies ar īpašu X470 AORUS Gaming 7 mātesplati. Atkal, atšķirības ir tikai vizuālas, jo īpašajai mātesplatei īpašs ir tikai iepakojums un uzraksti uz RGB apgaismojuma. Paredzams, ka šī mātesplate maksās ap 310 ASV dolāriem.

    Pēc ilgiem Intel valdīšanas gadiem izskatās, ka AMD ir atpakaļ zirgā un Ryzen produkti ir atgriezuši ticību šim datoru dzelžu ražotājam. Kvēlākie AMD fani uzņēmuma 50 gadu jubileju var nosvinēt nopērkot šos jubilejas produktus un no tiem kopā salasot datorsistēmu.

    AMD, lai izdevušies nākamie 50 darbības gadi!

    AvotseTeknix
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma