Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford izstrādā pašbremzējošus iepirkšanās ratiņus

    Jaunākie raksti

    Ford “Intervention Series” ietvaros mēģina dažādiem plaši pieejamiem un saprotamiem produktiem iestrādāt šī ražotāja mašīnās sastopamās tehnoloģijas. Jāsaka, ka tas sanāk diezgan labi un interesanti. Ford ir radījis viedo gultu, kas prot pavirzīt gulētājus, lai tie neaizņem visu guļamplatību. Vēl viens interesants produkts ir viedā suņu būda, kas slāpē apkārtējos trokšņus un tādējādi var pasargāt mūsu četrkājainos draugus no salūta vai citiem nepatīkamiem trokšņiem.

    Jaunākais šīs interesanto produktu sērijas veikumiem ir viedie iepirkumu ratiņi, kuros Ford ir iestrādājuši sensoru, kas spēj detektēt objektus, kas tiem atrodas priekšā, lai laicīgi sabremzētos. Nu vairs bērni nevarēs ar ratiņiem ietriekties produktu plauktos, kā arī samazināsim auto apskādēšanas iespējamību pārpildītā auto stāvlaukumā.

    Reklāma

    https://youtu.be/IqrDFWmehDU

    Malači, Ford! Manuprāt, ļoti oriģināls veids kā caur ikdienā pierastām situācijām parādīt savu automobiļu tehniskās iespējas pasaulē, kur pa lielam visiem auto tās sistēmas ir ļoti līdzīgas.

    Bet vispār iepirkšanās ratiņi nav nekāda joka lieta. Tie tiek būvēti ļoti izturīgi un maksimāli lēti apkalpošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    03.05.2019 19:43

    Man ir cits risinājums – nest groziņu. Tā var arī nesapirkties lieku drazu.

    geksis
    03.05.2019 19:43

    Nākošais posms būs tāds, ka nāksies samaksāt papildus par ratiņu izmantošanu, lai tie nebremzētu pie tev nevajadzīgiem plauktiem (adblock).

    Vimba
    03.05.2019 19:43

    Pie čipšu stendiem arī paliks grūtāk stumt.. )

    Reklāma