Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izlaiž 32 collu 4K monitoru videospēļu cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par konsoļu spēlēm paredzētā 32 collu displeja Philips Momentum 326M6VJRMB izlaišanu. Šim monitoram ir 4K UHD displejs, 60 Hz atsvaidzes intensitāte un Ambiglow apgaismojums, kas paplašina un uzlabo spēļu pieredzi pat ārpus ekrāna robežām. Tas sniedz nepieredzēta līmeņa iegremdēšanās efektu gan nepastāvīgiem, gan regulāriem spēlētājiem. Turklāt Philips Momentum monitori nodrošina īpaši skaidrus, vienmērīgus un dinamiskus attēlus, pateicoties DisplayHDR 600, Adaptive-Sync tehnoloģijām un zemai ieejas aizturei. Philips Momentum monitors ar augstākās klases DTS Sound tehnoloģiju un pievilcīgo, mūsdienīgo dizainu sniegs spēlētājiem neaizmirstamu pieredzi.

    Reklāma

    Nākamā līmeņa skatīšanās pieredze

    Momentum 32 collu monitors ar tā UltraClear 4K UHD izšķirtspēju, 3840 x 2160 pikseļiem un VESA sertificēto DisplayHDR 600 ļauj spēlētājiem nekavējoties iesaistīties darbībā. Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina plašāku bagātīgu krāsu spektru, uzlabojot ikvienu attēlu ar spilgtākiem, piesaistošākiem zaļajiem, sarkanajiem un zilajiem toņiem. Papildus paaugstinātajai precizitātei un līdzsvaram,Philips Momentum 326M6VJRMB monitors nodrošina, ka spēļu pieredze ir nevainojami plūstoša. Revolucionārā Adaptive Sync tehnoloģija nodrošina attēlus bez pārrāvumiem, tāpēc lietotāji var vienmēr gūt pilnvērtīgu spēlēšanas pieredzi.

    Izklaide ar pilnīgi iegremdējošu efektu

    Lai vēl vairāk pastiprinātu Philips Momentum 326M6VJRMB monitora iegremdēšanās efektu, novatoriskā Ambiglow tehnoloģija rada maināmu, pielāgojamu fona apgaismojuma oreolu, kas paplašina pieredzi ārpus ekrāna robežām, padarot filmas, spēles un citas izklaides vēl baudāmākas. Tā kā audio atskaņošanai ir izšķiroša nozīme, DTS Sound™ funkcija optimizē monitora virtuālo telpisko skaņu, uzlabojot runas signālu pārraidi, nodrošinot piesātinātus basus un maksimālu skaļuma līmeni bez jebkādiem traucējumiem.

    Garantēts optimāls komforts

    Skatītāja komforts ir būtisks, tāpēc Philips Momentum 326M6VJRMB monitoram ir vairāki risinājumi, kas palīdz uzlabot lietotāju labsajūtu. LowBlue režīms aizsargā acis pret īsviļņu zilās gaismas stariem, un monitora statīvs nodrošina -5/20 grādu slīpumu, kā arī noregulēšanu līdz 110 mm augstumam, lai sniegtu labāku ergonomisko komfortu.

    Philips Momentum 326M6VJRMB monitors ir pieejams par mazumtirdzniecības cenu 599 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    23.04.2019 16:42

    gejmeru ekrans ar 60hz, okkkkkkkkkk kursor

    Kursors.lv
    23.04.2019 17:14
    Reply to  gejmers

    Acīmredzot, izšķirtspēja Philips bija svarīgāka par atjaunošanās ātrumu.

    Reklāma