Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD laidis klajā Philips 222B9T displeju ar interaktīvo SmoothTouch tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists MMD un Philips monitoru zīmola licences partneris paziņo par Philips 222B9T 22 collu LCD monitora izlaišanu. Šis daudzpusīgais monitors ir aprīkots ar projicēto kapacitīvo (PCAP) 10 punktu skāriena tehnoloģiju, irbuli, IP54 aizsardzību no putekļiem un ūdens, plašu savienojamības klāstu un elastīgu statīvu ērtai pārvietošanai. Tas ir augstas kvalitātes iespējām bagāts risinājums dažādām nozarēm, piemēram, mazumtirdzniecībai, tirdzniecības punktiem (TP), informācijas punktiem (IP), viesnīcām, veikaliem, restorāniem un izglītības iestādēm.

    Viegla mijiedarbība

    Philips 222B9T skārienjūtīgais ekrāns nodrošina vienmērīgu, vienkāršu, intuitīvu mijiedarbību, pateicoties tādām progresīvām tehnoloģijām kā SmoothTouch. Tā garantē dabisku, skārienjūtīgu reakciju, kas balstās uz projicēto kapacitīvo (PCAP) 10 punktu skāriena tehnoloģiju, ļauj rakstīt ar 10 pirkstiem, nodrošina projektu koplietošanu ar klasesbiedriem vai interaktīvas spēles ar vairākiem spēlētājiem. Šis monitors ir aprīkots ar mūsdienīgu IP54 aizsardzību pret saskari ar ūdeni un putekļiem, un tas ir gatavs intensīvai lietošanai dažādos apstākļos.

    Reklāma

    Nevainojama attēla kvalitāte

    Ar 16:9 Full HD displeju aprīkotais Philips 222B9T piedāvā lietotājiem iespēju baudīt skaidras detaļas, optimālu spilgtumu, dzirkstošas krāsas un dabiskus attēlus. To vēl vairāk atbalsta Philips SmartContrast, kas automātiski pielāgo krāsas un apgaismojuma intensitāti, lai nodrošinātu viskvalitatīvākos attēlus, sākot no fotoattēliem un video un beidzot ar videospēlēm. Šī novatoriskā tehnoloģija piedāvā arī ērtu ekonomisko režīmu, nodrošinot pastāvīgi zemāku enerģijas patēriņu.

    Komforts un savienojamība

    Philips 222B9T ir izstrādāts tā, lai sniegtu komfortu lietotājam. Pretapžilbināšanas ekrāna pārklājums, LowBlue režīms un Flicker-Free tehnoloģija nodrošina optimālu skatīšanos, savukārt Philips SmartStand statīvam ir Z-veida struktūra, kas ļauj lietotājiem pacelt, nolaist un sagāzt ekrānu vispiemērotākajā pozīcijā. Savienojamība ir šī monitora galvenā priekšrocība, kas lietotājiem nodrošina ērtu vairāku signālu pievadi, piemēram, VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 un HDMI 1.4, kā arī USB 3.1 ātrumu un jaudu.

    Viegli izmantojamais, ar uzlabotu sniegumu Philips 222B9T skārienjūtīgais monitors būs pieejams tirgū aprīļa vidū par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu (RRP) 269 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma