Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāki duči Mercedes īres auto Čikāgā izmantoti noziedzīgiem nodarījumiem

    Jaunākie raksti

    Pagaidām visai nekonkrētas ziņas tiek saņemtas par Mercedes-Benz ieviesto īstermiņa auto īri Car2go Čikāgā. Zināms, ka Mercedes ir uz nenoteiktu laiku slēdzis Car2go īres servisu, jo vairākas īres automašīnas izmantotas, lai veiktu nelegālas darbības. Nav skaidri pateikts, cik tieši Mercedes automašīnas iesaistītas noziegumos, nav arī skaidrs, kas tieši nelegāls darīts ar īres Mercedes. Banku aplaupīšanas?

    Čikāgas policija norādījusi, ka Mercedes Car2Go automašīnas varētu būt izīrētas, lai veiktu noziegumus. Protams, auto īre notikusi ar nesaistītu personu datiem. Mercedes uzsver, ka Car2Go klientu dati esot drošībā.

    Reklāma

    Mercedes Car2Go īres serviss apturēts, bet neesot pagaidām atrastas aptuveni 100 īres automašīnas. Tiek pieļauts, ka Čikāgā un tās tuvā apkārtnē būtu jāatrodas vismaz 50 mašīnām. Mercedes Car2Go servisā ir pieejami Mercedes-Benz CLA un GLA modeļi, kā arī divu durvju Smartfortwo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    18.04.2019 11:39

    100 pazudušu MB CLA un GLA – apdrošinātāji par to diez vai priecāsies. Nez ko ar tiem vāģiem darīja? Izmantoja kā gangsta reprezentācijas auto?

    Reklāma