Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņots Philips 329P9H monitors ar USB-C

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD laiž klajā savu jauno Philips 329P9H/01 Brilliance LCD monitoru ar USB-C dokstaciju. Šis 32 collu (31,5 collas / 80 cm pa diagonāli) displejs ir aprīkots ar pilnu augstas veiktspējas mūsdienu profesionāļu vajadzībām pielāgotu funkciju klāstu. UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēja žilbina, un daudzi savienojamības risinājumi birojam nodrošina laika ietaupījumu un elastību, bet pārdomāti izstrādāta ergonomika nodrošina optimālu labsajūtu visu dienu. No vadītāja līdz finanšu ekspertam, grafiskajam dizainerim un patērētājam, šim monitoram ir viss nepieciešamais, kad katrai detaļai ir nozīme.

    Savienojamība bez rūpēm

    Šodienas profesionāļiem vairāk nekā jebkad agrāk ir vajadzīga vienkārša savienojamība, kas atvieglotu viņu darbu. Arī šeit Philips 329P9H sper soli uz priekšu. Šis monitors piedāvā iebūvētu USB 3.1 C tipa dokstaciju ar strāvas padevi, un tas nodrošina ērtu un daudzpusīgu viena kabeļa pieslēgšanos ar plānu, abpusēju USB-C savienotāju. Plaša spektra perifērijas ierīces, piemēram, tastatūra, pele vai RJ-45 Ethernet kabelis, var tikt pieslēgtas tieši monitora dokstacijai, bet piezīmjdatorus var pieslēgt, izmantojot USB-C kabeli, lai uzlādētu un pārsūtītu failus ar lielu ātrumu, piedāvātu piekļuvi augstas izšķirtspējas video u.c. Philips 329P9H nodrošina arī papildu savienojuma iespējas. MultiView tehnoloģija vēl vairāk palielina lietotāju savienojamības iespēju, izveidojot aktīvu duālo savienojumu un skatīšanos vienlaikus, lai lietotāji varētu gūt maksimālu ieguvumu no vairāku ierīču vienlaicīgas lietošanas, piemēram, stacionārā datora un piezīmjdatora vienlaicīgi. Lai papildinātu ar to saistīto pieredzi, Philips 329P9H ietver drošu uznirstošo tīmekļa kameru, kas aprīkota ar uzlabotiem sensoriem, kas paredzēti Windows Hello™ sejas atpazīšanai, un ir izstrādāta tā, lai to varētu viegli nolaist, kad nelieto.

    Reklāma

    Dzirkstoši attēli

    Ja runa ir par attēla kvalitāti, Philips 329P9H ir jaudīga ierīce. Katrs UltraClear 4K UHD izšķirtspējas attēls tiek attēlots ar izsmalcinātu detaļu un krāsu precizitāti, kas noteikti patiks pat visprasīgākajiem profesionāļiem. Šis monitors nodrošinās ārkārtīgi augstu precizitāti tiem, kam tā nepieciešama, piemēram, strādājot ar CAD vai 3D tehnoloģiju. Turklāt IPS tehnoloģija nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skata leņķi, kas nozīmē, ka Philips 329P9H var skatīties gandrīz jebkurā leņķī pat 90 grādu pagrieziena režīmā. Krāsas atdzīvojas, attēli iegūst acīmredzamu precizitāti, bet spilgtuma līmeņi ir optimizēti, nodrošinot, lai fotogrāfijas, filmas, tīmekļa pārlūkošana un katrs profesionālais lietojums būtu izmantots visoptimālāk.

    Ergonomiska konstrukcija

    Tehnoloģija ir vislabākā, kad tā atvieglo un padara patīkamāku dzīvi, kas ir vēl viens iemesls, lai atzinīgi vērtētu Philips 329P9H. Tas ir aprīkots ar vairākām ergonomiskām funkcijām, kas nodrošina maksimālu komfortu neatkarīgi no tā, cik daudz laika lietotāji pavada tā priekšā. FlickerFree tehnoloģija un LowBlue režīms padara katru darba sesiju vieglāku acīm, bet SmartErgoBase ļauj lietotājiem noliekt, grozīt un pagriezt monitoru tieši pareizajā pozīcijā atbilstoši viņu vajadzībām. Bāze ietver arī gudru kabeļu vadības sistēmu, lai samazinātu traucējumus un uzlabotu ērtības. Tā kā neviens nevēlas lieki tērēt enerģiju, Philips 329P9H ir aprīkots ar LightSensor un PowerSensor tehnoloģiju, kas izmanto nekaitīgus infrasarkano staru sensorus, lai noteiktu lietotāja klātbūtni vai neesamību un regulētu monitora spilgtumu un nodrošinātu automātisku enerģijas taupīšanu.

    Philips 329P9H ir pieejams ar RRP 899 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    09.04.2019 10:29

    Vai nav bišķi pa dārgu priekš samērā parasta 4K monitora + type c docka?

    KKTK
    09.04.2019 11:22
    Reply to  Kartupelis3

    Nu tad piedāvā savu kombo. Tie ir vēl kamera. Un IPS tomēr un mazas ekrāna maliņas.

    Reklāma