Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Pocophone F1 beidzot tiek pie HD video straumēšanas atbalsta

    Jaunākie raksti

    Lai arī kopumā viedtālruņi pēdējos gados paliek arvien dārgāki, Xiaomi Pocophone F1 ir viens patīkams izņēmums. Šis aptuveni 300 eiro vērtais viedtālrunis atsevišķos parametros piedāvā tādus pašus labumus, kā trīs reizes dārgāki flagmaņi.

    Patika šis video? Lūdzu, pieseko mūsu YouTube kanālam!

    Reklāma

    Tomēr, kā jau vari iedomāties, viss dzīvē nav tik rožaini un Pocophone F1 lietotājiem jāsadzīvo ar dažiem kompromisiem. Piemēram, šim telefonam nav NFC atbalsta (nebūs bezkontakta maksājumu) un līdz šim telefons nespēja atskaņot HD izšķirtspējas video no dažādiem populāriem video straumēšanas servisiem.

    Bet situācija uzlabojas un jaunākajā Pocophone F1 programmatūras uzlabojumā ir iekļauts Widevine L1 kodeks, kas nozīmē to, ka tagad arī ar šo telefonu varēsim normālā kvalitātē skatīties video.

    Starp citiem jaunumiem ir arī Game Turbo režīms, kas no sākuma ar nosaukumu Game Speed Booster parādījās Mi 9 telefonā. Šī funkcija uzlabo telefona darbību videospēļu režīmā pielāgojot procesora un videokartes darbību. Tāpat šī funkcija ļauj spēles laikā atbrīvot atmiņu, uzņemt ekrānšāviņu, sākt ekrāna ierakstu, kā arī mainīt tīkla (gan WiFi, gan mobilā) iestatījumus un piekļūt WhatsApp, Facebook un tīmekļa pārlūkam.

    Kamera tiek pie 4K @ 60fps video uzņemšanas režīma un dažiem jauniem mākslīgā intelekta režīmiem ainu atpazīšanai.

    Meklē pēc 515MB liela atjauninājuma, kas nes MIUI 10.3.4 versiju un marta drošības ielāpus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.04.2019 10:27

    Ekrānšāviņā palicis – “NFC shortcut”… Tā ir palikusi kāda atrauga no lielo brāļu un māsu (MI9) sistēmas vai tomēr kkas no NFC viņā mīt?

    Reklāma