Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen plāno elektroauto zem 20 000 eiro

    Jaunākie raksti

    Volkswagen izziņojis plānus Eiropā piedāvāt elektroauto cenā zem 20 000 eiro, plānotā automašīna būšot pieejama ar Seat zīmolu. Volkswagen darot visu, lai līdz 2025. gadam nodrošinātu iespēju miljoniem pircēju tikt pie zemākas cenas elektroauto.

    Volkswagen šobrīd koncentrē spēkus uz modulārās automobiļu platformas MEB izstrādi. MEB platforma gan nebūs neko lēta, jo elektroauto cenas sāksies no 26 000 eiro. Audi Q4 e-tron konceptauto veidots uz unikālas modulārās automobiļu platformas MEB. Audi Q4 e-tron ir piektais plānotais Audi elektroauto – Audi e-tron Latvijā būs jau aprīlī, šogad tiks prezentēts arī Audi e-tron Sportback, kā arī īpaši Ķīnas tirgum izstrādātais Audi Q2L e-tron. Savukārt četru durvju kupejas Audi e-tron GT ražošanas versiju plānots prezentēt 2020. gada otrajā pusē.

    Budžeta klases Volkswagen lētais elektroauto tiks būvēts uz citas platformas, bet jārēķinās, ka jaunās automašīnas nebūs pieejamas ātrāk par 2023. gadu. Seat plāno 2020. gadā uz MEB platformas izlaist Seat el-Born elektroauto, kas ar vienu uzlādi spēs nobraukt aptuveni 370 km. Pats Seat vēl pagaidām el-Born sauc par konceptu, bet tiek uzskatīts, ka nekādas lielas pārmaiņas el-Born izskatā un iespējās netiks ieviestas.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma