Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford Eiropai gatavo Mustang izskata SUV un sauju ar hibrīdiem

    Jaunākie raksti

    Ford Go Further pasākuma norises laikā izziņojis plānus Eiropai piedāvāt kopumā 16 automašīnu modeļus ar elektrodzinējiem. Ford apsolījis, ka astoņi modeļi būs pieejami pircējiem jau šajā gadā. Pircēji varēs priecāties par plug-in hibrīda Kuga SUV variantu, tā dēvēto krosoveru ar Mustang vaibstiem un komercpakalpojumu sniedzējiem paredzētu busiņu.

    Ford Go Further šobrīd plašāk koncentrējas uz hibrīddzinējiem un plug-in hibrīdiem Eiropas tirgum. Eiropai tiks piedāvāts plug-in hibrīds Explorer SUV, kā arī pilnīgi jauns plug-in hibrīds Tourneo, kas ir busiņš komercpārvadājumiem.

    Kuga SUV plug-in hibrīds ar akumulatoru palīdzību spēs nobraukt aptuveni 50 kilometrus. Fiesta EcoBoost Hybrid un Focus EcoBoost Hybrid arī tiks pie hibrīddzinējiem, lai optimizētu degvielas patēriņu pilsētās.

    Pilnīgi elektrisks Ford Transit Eiropā nonāks 2021. gadā, kamēr plug-in hibrīda Transit versija būs nopērkama jau šajā gadā. Ford Transit plug-in hibrīds saņems 13.6 kWh akumulatorus kopā ar Ford 1 litra EcoBoost dzinēju. EcoBoost dzinējs strādās kā elektrības ģenerators – akumulatori nodrošinās 50 km nobraukumu ar uzlādi, kamēr EcoBoost dzinējs nodrošinās vēl 500 km nobraukumu ar pilnu bāku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma