Web Analytics
More
    Reklāma

    Mozilla izlaiž Android bezmaksas paroļu uzglabāšanas servisu Firefox Lockbox

    Jaunākie raksti

    Mozilla bezmaksas paroļu uzglabāšanas serviss Firefox Lockbox oficiāli nonācis Android viedtālruņos. Firefox Lockbox ir tas pats paroļu glabāšanas serviss, kas pieejams Firefox tīmekļa pārlūka lietotājiem, bet lietotne ļaus paņemt pārlūkā saglabātās paroles, lai tās ērtāk izmantotu ikdienā.

    Pagaidām jāatzīst, ka Firefox Lockbox ir vienkāršākais un mazāk spējīgais paroļu uzglabāšanas serviss, tas būtiski (varbūt pat nesalīdzināmi) atpaliek no 1Password, Dashlane, LastPass un citiem paroļu glabāšanas servisiem. Firefox Lockbox šobrīd nav pievienota iespēja labot, pievienot vai dzēst saglabātās paroles, tāpat pagaidām nebūs iespējams ģenerēt jaunas paroles.

    Reklāma

    Šobrīd Firefox Lockbox spēj parādīt paroles, kā arī ar Android Autofill iespēju paroles un lietotājvārdus izmantot Android lietotnēs. Nav zināms, vai un cik tālu Mozilla grasās attīstīt Firefox Lockbox. Būtu jau bezgala patīkami saņemt kārtīgu paroļu uzglabāšanas iespēju no Mozilla.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lietotājs
    28.03.2019 13:22

    Nu nezinu gan vai Mozilla nav nedaudz nokavējusi ar šī rīka izlaišanu, ja šobrīd jau lielākā daļa gribētāju lieto to pašu Lastpass, Dashlane un citus glabāšanas servisus.

    Zinatajs
    10.04.2019 22:55

    Kā ir ar oriģinālo Samsung Pass drošību, var pielīdzināt Lastpass, Dashlane?

    Reklāma