Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 7 uzstājīgi ziņo par nepieciešamību veikt pāreju uz Windows 10

    Jaunākie raksti

    Microsoft ļoti vēlas, lai visi Windows 7 lietotāji uzzinātu par atbalsta pārtraukšanu 2020. gada 14. janvārī. Windows 7 datori paliks bez drošības ielāpiem pēc mazāk nekā gada. Statistika liecina, ka vēl arvien 40.2% no aktīvajiem Windows datoriem (statistika par šī gada februāri) izmanto Windows 7, kaut arī Microsoft iepriekš piedāvāja bezmaksas atjaunināšanu līdz Windows 10.

    Microsoft šobrīd uzsācis Windows 7 lietotājiem rādīt paziņojumus par nepieciešamību pāriet uz Windows 10. Paziņojumi atnākuši kopā ar Windows 7 ielāpu KB 4493132, to Microsoft atzīmējis kā neobligātu, tātad katrs pats to var novākt no sava datora.

    Reklāma

    Lielākie Windows 7 fanātiķi (bet tikai uzņēmumi) varēs turpināt maksāt par Windows 7 atbalstu vēl trīs gadus, bet katru gadu atbalsta cena tikai pieaugs.

    Microsoft gan ir apsolījis mājas lietotājiem piegādāt Windows 7 ievainojamības labojumus, ja līdz 2023. gadam parādīsies vēl kāds WannaCry izspiedējvīrusa tipa un apjoma uzbrukums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Psycho Dad
    23.03.2019 16:09

    Vienīgais kā Microsoft var vēl mēģināt tos w7 lietotājus dabūt uz W10 ir piedāvāt atkal bezmaksas apgreida iespēju. Jo tie kas gribēja pāriet, ir pārgājuši – pārējie diez vai to darīs kamēr datoru nenomainīs

    Reklāma