Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS un Android viedtālruņos varēsi izmēģināt Call of Duty: Mobile

    Jaunākie raksti

    Activision gatavo viedtālruņu spēļu entuziastiem jaunu Call of Duty franšīzes spēli. Šobrīd pieejama reģistrācija spēles beta izmēģināšanai. Tiek solīts, ka Call of Duty: Mobile viedtālruņos ļoti atgādinās galddatoru spēli, tajā būs pieejami vairāki režīmi – Team Deathmatch, Free-for-All, Search and Destroy un citi.

    Call of Duty: Mobile būs free-to-play tipa daudzspēlētāju šaudīšanās spēlīte, gluži kā PUBG, Fortnite un citas spēles, kas no datoriem nonākušas arī viedtālruņos. Spēlētājiem tiks piedāvātas jau datoros iepazītās kartes Nuketown, Hijacked un citas. Tiek minēts, ka Call of Duty: Mobile sākotnēji būs saderīga tikai ar konkrētiem viedtālruņu modeļiem.

    Reklāma

    Tāpat tiek solīts, ka Call of Duty: Mobile saņems tos pašus ieročus, kas atrodami galddatoru spēles versijās, būs pat ieroči no Modern Warfare un Black Ops spēlēm. Plašāku informāciju izstrādātājs par spēles iespējām pagaidām nesniedz.

    Call of Duty: Mobile izstrādāta kopā ar Ķīnā bāzēto Tencent. Activision uzsver, ka Call of Duty: Mobile spēle tiks noslīpēta līdz tādam līmenim, lai tās spēlēšana būtu tikpat gluda kā spēļu konsolēs. Pirmie izmēģinātāji pie Call of Duty: Mobile tiks ne ātrāk par vasaru.

    Avotsyoutube
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    19.03.2019 11:35

    Ehh.

    Armands Bērziņš
    19.03.2019 12:02

    Katru reizi kad iznāk šāda tipa spēlē uz iOS, bet neiznāk uz tvOS, nav īsti skaidra motivācija.

    Dapoh
    19.03.2019 21:14

    Uz telefoniem tik bērni un geji spēlē spēles

    Maris
    19.03.2019 21:48

    Ko darīt tai paaudzei, kuri spēlēja Call of duty un COD united offensive? (es tajā skaitā). Jaunajām versijām (modern warfire utt.) esmu pa vecu. Ir kāds ieteikums?

    svimart
    20.03.2019 02:33
    Reply to  Maris

    mjā nav slikts jautājums… es ar tai paaudzē…

    Reklāma