Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD laiž klajā Philips 252B9 monitoru

    Jaunākie raksti

    MMD, displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris laiž klajā savu jauno Philips 252B9 B-Line LCD monitoru ar PowerSensor. Šis 25 collu (63,4 cm) 16:10 trīspusējo bezmalu monitors apvieno ilgtspējīgu dizainu un augstas veiktspējas funkcijas, lai uzlabotu produktivitāti un samazinātu enerģijas izmaksas, vienlaikus pasargājot vidi, kā arī izcilu kvalitāti, ko profesionālie lietotāji jau sagaida no Philips monitoriem. Philips 252B9 ir aprīkots ar inovatīvo PowerSensor, nulles vatu slēdzi, IPS tehnoloģiju, SmartErgoBase un virkni komforta uzlabošanas funkciju. Tādējādi tas ir ideāls risinājums profesionāļiem, kas vēlas padarīt darba dienas pēc iespējas produktīvākas un ērtākas, vienlaikus ierobežojot nelabvēlīgo ietekmi uz vidi.

    Vizuāli pilnveidots

    Lai nodrošinātu optimālu vizuālo veiktspēju visu veidu profesionālai lietošanai, Philips 252B9 piedāvā trīspusējo bezrāmja 16:10 proporciju ekrāna vertikālās platības palielināšanai. Tas ir aprīkots ar IPS displeju, kas nodrošina 178°/178° skata leņķus pat 90° pagrieziena režīmā. IPS tehnoloģija nodrošina gaišus, dzidrus attēlus un uzlabotu krāsu precizitāti, ko fotogrāfi, grafiķi, filmu veidotāji, arhitekti un dizaineri noteikti novērtēs.

    Nemainīga ilgtspējība

    Philips 252B9 ir ilgtspējības čempions. Tā unikālais PowerSensor sensors ar nekaitīgiem infrasarkanajiem signāliem var noteikt cilvēka klātbūtni, lai automātiski samazinātu ekrāna spilgtumu, lietotājam esot prombūtnē. Rezultātā tiek samazināts līdz pat 80% enerģijas patēriņa, kā arī pagarināts monitora ekspluatācijas laiks. Turklāt Philips 252B9 ir aprīkots ar nulles vatu slēdzi, kas pilnībā atslēdz monitoru no maiņstrāvas, nekavējoties pārtraucot slēpto enerģijas patēriņu laikā, kad monitors netiek lietots. Atbilstoši tādiem enerģijas standartiem kā EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE un RoHS, monitors sastāv no 85% pārstrādātas plastmasas un tam ir 100% pārstrādājams iepakojuma materiāls, kas vēl vairāk samazina oglekļa dioksīda emisijas ietekmi.

    Iespējām bagāts

    Philips 252B9 monitora lietotājiem tiek piedāvātas vairākas inovatīvas funkcijas produktivitātes uzlabošanai un optimāla komforta nodrošināšanai. SmartErgoBase funkcija ļauj lietotājiem pacelt, noliekt, sagāzt, pagriezt un grozīt ekrānu tāda augstuma un leņķa iegūšanai, kas vislabāk atbilst viņu vajadzībām, atvieglojot garo darba stundu radīto fizisko slodzi. Integrēts VESA modelis nodrošina papildu elastību uzstādot monitoru, izmantojot simtiem saderīgu risinājumu. Philips 252B9 piedāvā arī vairākas komforta uzlabošanas tehnoloģijas vizualizācijai, piemēram, Flicker-Free un LowBlue režīmu, lai nodrošinātu labsajūtu jūsu acīm, un EasyRead režīmu, kas nodrošina patīkamu papīra lasīšanai pietuvinātu efektu. Divi iebūvētie skaļruņi, kā arī vairāki savienotāji VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 papildina šo jaudīgo un progresīvo monitoru.

    Philips 252B9 debitēs 2019. gada marta beigās par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 259 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    tivars
    14.03.2019 08:52

    Būtu interesanti uzzināt fotogrāfu viedokli par šo monitoru.

    Reklāma