Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 bez tavas ziņas spēs atinstalēt problemātiskus atjauninājumus

    Jaunākie raksti

    Būsim godīgi – Windows 10 atjauninājumi ne vienmēr ir ideāli nostrādāti, kas liek datoru lietotājiem lauzīt galvu par datora atiestatīšanu stāvoklī pirms jauninājuma saņemšanas. Microsoft pats pieteicies labot šo problēmu.

    Nē, Microsoft neizlaidīs stabilus atjauninājumus tikai pēc pilnīgas to pārbaudīšanas. Microsoft apsolījis iespēju problemātiskus Windows 10 atjauninājumus automātiski novākt no datora, līdz tie tiek sakopti. Microsoft vienlaikus norāda, ka Windows 10 atjauninājumu novākšana no datora tiks veikta tika tad, ja dators nespēs startēties. Turklāt sākumā nāksies izmēģināt operētājsistēmā iebūvēto automātisko atkopšanas iespēju.

    Reklāma

    Windows 10 pats spēs aizvākt kļūdainus draiverus, labojumus, atjauninājumus, servisa pakas un pat Windows 10 pievienotās jaunās iespējas, ja tās traucēs datora darbībai. Vismaz tā tiek solīts… Dators nemēģinās vēlreiz uzstādīt kļūdaino atjauninājumu 30 dienas, dodot iespēju Microsoft vai kādam sadarbības partnerim izlabot kļūdu.

    Izklausās labi, cik precīzi tas strādās – neviens pagaidām nezina.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    DMG
    13.03.2019 13:04

    Tur tak nav jābūt pareģim, lai pateiktu, ka no tā varēs sagaidīt tikai jaunas problēmas. 100 punktu izdzēsīs vairāk kā uzinstalēja un salauzīs vēl vairāk to, kas jau salauzts.

    Reklāma