Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps uzlabos navigāciju ar papildinātās realitātes elementiem

    Jaunākie raksti

    Vēl Google I/O 2018 norises laikā tika paziņots, ka Google Maps spēs drīzumā izmantot viedtālruņa kameru, lai uzlabotu navigāciju ar jaunu papildinātās realitātes iespēju, kas tika nodēvēta par Visual Positioning System.

    Visual Positioning System izlīdzēs mirkļos, kad ar GPS signālu būs par maz, lai noteiktu vēlamo virzienu. Visual Positioning System spēs atpazīt ar kameru uztverto apkārtni (ēkas), lai piedāvātu precīzāku un ātrāku navigāciju. Tas būs īpaši nozīmīgi lielpilsētās, kur ne vienmēr iespējams noķert navigācijai nepieciešamo GPS signālu daudzumu.

    Reklāma

    The Wall Street Journal parādījis darbībā Google Maps Visual Positioning System, izskatās visai iespaidīgi. Jāsaprot, ka jaunā Visual Positioning System paļaujas uz kameras attēla analizēšanu un Street View datiem, tāpēc Visual Positioning System ne visur darbosies. Sākotnēji pie Visual Positioning System uzlabojumiem tiks aktīvākie Local Guides dalībnieki, kuri izvietojuši Visual Positioning System atbalstītajās pilsētās visplašāko pašu radīto informāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma