Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC izlaiž pieejamas cenas 4K geiminga monitoru

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists AOC paziņo par pilnīgi jaunu spēļu monitoru – 28 collu (71,1 cm) G2868PQU ar Ultra HD/4K (3840×2160 pikseļu) izšķirtspēju. Lai apmierinātu to spēlētāju prasības, kuri meklē dzidrus, spilgtus attēlus un spraigu spēlēšanu, displejs piedāvā nākamās paaudzes HDR TN paneli ar 1 ms reakcijas laiku. G2868PQU atbalsta arī AMD FreeSync, kas novērš attēla raustīšanos un “plēšanu”, ko izraisa neatbilstoši attēla rāmji starp grafikas karti un monitoru. Visas šīs funkcijas nodrošina vienmērīgu un plūstošu 4K spēļu pieredzi. Monitors būs pieejams Eiropā no 2019. gada marta.

    Dzidras un spilgtas spēles

    G2868PQU šaurie rāmji, sarkanie un melnie akcenti, kā arī leņķveida 130 mm augstumā regulējamais ergonomiskais statīvs izceļ tieši spēlēm paredzēto uzbūvi. Šis HDR kvalitātes displejs ir aprīkots ar jaunu 28 collu TN paneli, kas aptver 102% sRGB un 82% AdobeRGB krāsu gammu. Tādējādi lietotāji ne tikai varēs redzēt četras reizes vairāk detaļu nekā Full HD displejā, bet arī baudīs spilgtas krāsas un uznirstošos attēlus. G2868PQU attēls ir ārkārtīgi ass, pateicoties 157,35 ppi (pikseļu skaits collā) blīvumam. Turklāt AMD GPU lietotāji var baudīt dinamisku spēli bez raustīšanās un attēla plēšanas traucējumiem un atsvaidzes frekvenci līdz 60 Hz, izmantojot AMD FreeSync.

    Reklāma

    Regulējams atbilstoši videi

    AOC G2868PQU izskatās minimālistisks, tomēr piedāvā plašu pielāgošanas spektru. Gludais statīvs ir regulējams augstumā līdz 130 mm, lai lietotāji varētu noregulēt monitoru atbilstoši savām individuālajām vajadzībām. Pateicoties tā lielajam 300 nitu spilgtumam saulaina vai spilgti izgaismota vide G2868PQU vairs nav traucēklis. Lietojot vāja apgaismojuma/nakts apstākļos, Low Blue režīms palīdz samazināt acu nogurumu.

    Vēl vairāk spēļu priekšrocību

    Tāpat kā AGON sērijā, G2868PQU ir aprīkots arī ar šādām specifiskām spēļu funkcijām ekrāna izvēlnē:

    • izmantojot AOC Game Color funkciju, lietotāji var pielāgot krāsu piesātinājumu, paspilgtinot attēlu, ja tas ir blāvs, vai, uztaisot blāvāku labāka pelēkās krāsas līmeņa sasniegšanai;
    • AOC Shadow Control lietotāji var iezīmēt tumšās vietās, lai tās paspilgtinātu un otrādi, lai labāk varētu saskatīt detaļas tumšās vai pārāk spilgtās/izplūdušās vietās, neietekmējot visu attēla kopskatu;
    • AOC Game Modes režīmi ar īpašiem pielāgojumiem dažādiem spēļu žanriem (FPS, Racing, RTS), kā arī trīs lietotāja pielāgojamiem režīmiem;
    • izmantojot AOC Dial Point, lietotāji var izvietot mērķa indikatoru FPS spēlēs, kurās netiek piedāvāts tēmeklis, lai viņi varētu mērķēt precīzi un akurāti.

    AOC piedāvātais G2868PQU būs pieejams no 2019. gada marta par MSRP (ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena) 369 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    13.03.2019 09:55

    Paši jūs esat geimingi

    Reklāma