Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izveidojis ierīču komplektu Hangouts videozvaniem

    Jaunākie raksti

    ASUS Hangouts Meet ir ierīču komplekts, kas paredzēts videokonferenču veikšanai augstā kvalitātē. ASUS Hangouts Meet komplektā atradīsi arī ASUS Chromebox 3 ar Intel Core i7 procesoru un 4K UHD kameru ar 120 grādu skata leņķi. Kamerai ir spējīgs autofokuss.

    ASUS Hangouts Meet vadība tiek nodota skārienekrānam, to papildina skaļruņu un mikrofonu komplekts. ASUS Hangouts Meet skaļruņus un mikrofonus iespējams komplektēt tā, lai visi telpā esošie zvana dalībnieki būtu skaidri dzirdami.

    Reklāma

    ASUS Hangouts Meet vienā video zvanā var sazināties līdz 100 dalībnieku, tam var pievienoties dalībnieki no datoriem un viedierīcēm.

    ASUS Chromebox 3 ir iebūvēts Android lietotņu uzstādīšanas atbalsts no Google Play veikala, datoru, protams, darbina Chrome OS. Ražotājs norāda, ka nelielais dators piemērots kā mājas lietotājam, tā arī skolām un nelieliem uzņēmumiem. ASUS Chromebox 3 pat iekļautas USB 3.1 Type-C pieslēgvietas.

    Maksimāli nokomplektēts ASUS Chromebox 3 nāk pat ar 8. paaudzes Intel Core i7 procesoru, visiem ASUS Chromebox 3 ir DisplayPort pieslēgvieta ar iespēju pievienot līdz diviem 4K ekrāniem.

    Avotsasus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.03.2019 14:57

    Vai tad Hangouts nav miris?

    Reklāma