Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo Chromebox 3 sērijas datorus

    Jaunākie raksti

    ASUS tikko izziņojis jaunu ASUS Chromebox 3 nelielo galddatoru sēriju ar 8. paaudzes Intel Core un Celeron procesoriem, līdz 16 GB DDR4-2400 RAM un līdz 256 GB M.2 SSD. Tātad ASUS Chromebox 3 sērija nebūs nekādi nīkuļi.

    ASUS Chromebox 3 ir iebūvēts Android lietotņu uzstādīšanas atbalsts no Google Play veikala, datoru, protams, darbina Chrome OS. Ražotājs norāda, ka nelielais dators piemērots kā mājas lietotājam, tā arī skolām un nelieliem uzņēmumiem. ASUS Chromebox 3 pat iekļautas USB 3.1 Type-C pieslēgvietas.

    Reklāma

    Maksimāli nokomplektēts ASUS Chromebox 3 nāk pat ar 8. paaudzes Intel Core i7 procesoru, visiem ASUS Chromebox 3 ir DisplayPort pieslēgvieta ar iespēju pievienot līdz diviem 4K ekrāniem.

    ASUS Chromebox 3 nonāks veikalos jūlijā. Mums tuvākā iespēja iegādāties ASUS Chromebox 3 droši vien būs no Amazon Lielbritānijas vai Vācijas tiešsaistes veikaliem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    30.05.2018 13:23

    Bet shiem Chromebook var uzlikt citu sistemu vai tikai ChromeOS? Ja tas jaadara caur brutaalaam metodem, tad neredzu jeegu iegaadaaties taadu, kas jau naak specifikaacijaa ar i3/i5/i7.

    digitalk
    30.05.2018 19:14
    Reply to  Nettwerk

    laikam tiem jēga ir apdeitos un android appos, tāpat kā Apple dzelžiem galvenā pievienotā vērtība ir OS X.

    Nettwerk
    31.05.2018 12:33
    Reply to  digitalk

    Bet Apple saviem dzelzhiem ljauj uzstaadiit papildus citu sisteemu un nav pat jaaiegrimst mazohismaa lai to izdariitu, taapeec Apple datorus var pirkt. Un uz Mac var normaalas applikaacijas darbinaat nevis kjisenjmaisus ar bling un in-app purchases.

    Reklāma