Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple apsolās remontēt iPhone ar neoficiāli nomainītiem akumulatoriem

    Jaunākie raksti

    Apple izdevis rīkojumu, ka visos Apple Store Genius Bars un autorizētajos servisa centros iespējams pieņemt iPhone viedtālruņu labošanai arī tad, ja tiem uzstādīts neoriģinālais akumulators. Šis ir negaidīts pavērsiens, jo iepriekš neoriģināla akumulatora uzstādīšana nozīmēja pilnīgu attiecību saraušanu ar Apple autorizētajiem servisiem.

    Apple ir gatavs labot visas iPhone problēmas, ja tiek konstatēts, ka ierīcē ir neoriģināls akumulators. Tāpat Apple veiks akumulatora nomaiņu uz oriģinālu, ja tas būs nepieciešams. Šis gan būs maksas pakalpojums.

    Reklāma

    Vēl 2017. gada nogalē Apple izplatīja īsu komentāru, kurā skaidroja, ka iPhone viedtālruņu darbība tiešām atsevišķos gadījumos tiek bremzēta, taču tas tiek darīts tikai un vienīgi, lai nodrošinātu stabilu iPhone darbību. Veci akumulatori (īpaši apstākļos, kad tie ir gandrīz izlādējušies) var nespēt nodrošināt nepieciešamo jaudu un viedtālrunis mēdz izslēgties, lai pasargātu tā elektronikas komponentes. Šāda aizsardzība tika iestrādāta iOS 10.2.1 versijā un attiecas uz iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, kā arī jaunākos iPhone 7, iPhone 7 Plus un pat iPhone X. Atliek nomainīt akumulatoru un viedtālruņa darbības ātrums atgriežas pilnā apmērā.

    Tiek ziņots, ka Apple pagājušajā gadā nomainījis akumulatorus 11 miljoniem iPhone, kas arī atsaucies uz jauno iPhone modeļu pārdošanu. Parasti gada laikā Apple nomainot vienu līdz divus miljonus iPhone akumulatoru.

    Arī šobrīd pieejama vairāku iPhone modeļu akumulatora maiņa par samazinātu cenu. iPhone SE, iPhone 6, 6s, 7, 8, iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus akumulatora maiņa maksā ap 45 eiro. iPhone X – 75 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    07.03.2019 13:23

    Vēl nesen bija ap 30EUR LV, uzleca uz 45?

    Artis
    07.03.2019 13:26
    Reply to  as

    Līdz pagājušā gada beigām bija pie 30, bet jau uzreiz tika pieteikts, ka pēc 1. janvāra būs dārgāk.

    Artūrs
    07.03.2019 18:33

    iPhone viedtālruņu darbība [..] tiek bremzēta, [..] lai nodrošinātu stabilu iPhone darbību. :D :D :D

    Skābene
    08.03.2019 07:55
    Reply to  Artūrs

    Stabili=lēni=bremzēti! :)

    Reklāma