Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm uzsāk sertificēt Quick Charge bezvadu uzlādes ierīces

    Jaunākie raksti

    Qualcomm paziņojis par plānu uzsākt sertificēt Quick Charge bezvadu uzlādes ierīces, turklāt Qualcomm spiedīs ražotājus veidot ātrās uzlādes ierīces. Bezvadu uzlādes ierīces šobrīd ir lēnas, un to iespēju klāsts – sadrumstalots. Nekad nevari zināt, cik ātri lādēsies tavs viedtālrunis ar konkrēto bezvadu uzlādes ierīci.

    Qualcomm sertificēs tikai tās Qi bezvadu uzlādes ierīces, kas atbildīs noteiktām Quick Charge normām. Qualcomm izveidos pārskatāmu un lietotājam viegli saprotamu bezvadu uzlādes ierīču sadalījumu.

    Reklāma

    Bezvadu uzlādes ierīcēm būs jāiziet tie paši Quick Charge testi, ko šobrīd veic vadu uzlādes ierīcēm – Qualcomm testēs ierīču uzlādes ātrumu, drošību un līdzīgus parametrus. Qualcomm norāda, ka jau šobrīd tirgū ir plašs klāsts ar bezvadu uzlādes ierīcēm, kuras tiek nepatiesi dēvētas par ātrās uzlādes ierīcēm. Qualcomm grasās izskaust no tirgus nepatiesi izmantotu Quick Charge logotipu un ātras uzlādes solījumus.

    Xiaomi pirmais ticis pie sertifikāta ar Qi 20 W bezvadu lādētāju. Xiaomi sola 3300 mAh akumulatoru no nulles līdz 100% uzlādēt 90 minūtēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma