Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei prezentē jaunos MateBook datorus

    Jaunākie raksti

    Mobilās industrijas gada nozīmīgākā notikuma Mobile World Congress 2019 laikā Huawei izziņojis vairākus jaunus produktus, tostarp uzlaboto Huawei MateBook X Pro, jauno piezīmjdatoru Huawei MateBook 13 un MateBook 14, 5G salokāmo viedtālruni Huawei Mate X, Huawei 5G CPE Pro rūteri, kā arī pirmo komerciālo 5G čipsetu Balong 5000. Paredzams, ka jaunie MateBook portatīvie datori jau šogad būs nopērkami arī Latvijā.

    “Līdz šim nebijušas savienojamības un to sniegto iespēju ēras priekšvakarā, sabiedrība arvien vairāk ir jaunu, inovatīvu pieredžu gaidās. Huawei vēlas sniegt patērētājiem jaunas iespējas, ko nes 5G tehnoloģijas, padarot tās pieejamas lietošanai ikdienā, mājās un darbā,” stāsta Ričards Ju (Richard Yu), Huawei Consumer Business Group izpilddirektors.

    Reklāma

    Uzlabotais Huawei MateBook X Pro

    Huawei laidis klajā pirmo FullView piezīmjdatoru MateBook X Pro, kam ir augstas kvalitātes FullView displejs, izcila veiktspēja un laba savienojamība.

    Huawei jaunākais flagmanis ir aprīkots ar 13.9 collu 3K Ultra FullView displeju, kura ekrāna un korpusa attiecība ir 91%. Turklāt tam ir 10-punktu skārienjūtīgs ekrāns ar Multitouch tehnoloģijas atbalstu un pasaulē pirmā Fingers Gesture ekrānšāviņa funkcija, lai sniegtu lietotājiem jaunu un ērtu veidu savienojamībai ar citām ierīcēm.

    MateBook X Pro tāpat atbalsta Huawei Share 3.0 OneHop, kas palīdz risināt datu pārraides grūtības starp Windows piezīmjdatoriem un Android viedtālruņiem. Huawei Share 3.0 atbalsta ne tikai attēlu un video pārsūtīšanu starp datoriem un viedtālruņiem, bet arī divvirzienu dokumentu pārsūtīšanu.

    Jaunais Huawei MateBook 13 un MateBook 14

    Huawei MateBook 13 un MateBook 14 klēpjdatori patērētājiem nodrošina pašas jaunākās tehnoloģijas – tiem ir augstas veiktspējas FullView displejs, kā arī lieliska kvalitāte un mūsdienīgs dizains, kā arī uzlabotas savstarpējās dalīšanās funkcijas, kas uzlabos klēpjdatoru lietošanas pieredzi.

    Ņemot vērā jaunākās paaudzes klēpjdatoru lietošanas ieradumus, gan MateBook 13, gan MateBook 14 ir kompakts FullView ekrāns ar 3:2 malu attiecību, kas nodrošina 10-punktu skārienjūtīgu ekrānu ar Multitouch tehnoloģiju atbalstu. Abi datori atbalsta arī tādas jaunākās tehnoloģijas kā Fingers Gesture ekrānšāviņa funkciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pigors
    23.05.2022 18:31

    Ļoti gribētos redzēt Huawei MateBook 16s ar Intel 12900H procesoru apskatu. Pagaidām izskatās, ka tā būs “bomba”. Pilnai laimai tur pietrūks tikai iebūvēts RJ45.

    Reklāma