Web Analytics
More
    Reklāma

    Vivo kopā ar Energous veidos bezvadu over-the-air uzlādi

    Jaunākie raksti

    Viens no Ķīnas progresīvākajiem viedtālruņu ražotājiem Vivo uzsācis sadarbību ar Energous, kas piedāvā attālinātus bezvadu uzlādes risinājumus – viedierīci nenāksies novietot uz bezvadu uzlādes paliktņa, tā lādēsies brīvi novietota telpā.

    Oppo un OnePlus viedtālruņus ražo BBK Electronics Corporation; BBK Electronics pieder Vivo un Oppo zīmoli, bet tehniski OnePlus ir Oppo meitasuzņēmums. Pavisam nesen Vivo izdalīja apakšzīmolu iQOO. Tātad pie attālinātas bezvadu uzlādes varētu tikt arī OnePlus, Oppo un pārējie grupas viedtālruņu zīmoli.

    Reklāma

    Energous MWC 2019 norises laikā izziņoja 20 W WattUp bezvadu uzlādi. Energous izstrādātās tehnoloģijas ietver bezvadu uzlādi 30 cm attālumā no raidītāja, WattUp Mid Field raidītājs nodrošina uzlādi 1 metra attālumā, bet uzņēmums plāno ieviest ražošanā bezvadu uzlādi arī līdz 5 metru attālumam.

    Dažus Energous WattUp bezvadu uzlādes risinājumus jau apstiprinājusi ASV Federālā sakaru komisija jeb FCC.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    27.02.2019 16:19

    “iQOO” – brīnums, ka Apple vēl nav patentējis “i” burta lietošanu dažādu ierīču nosaukumu sākumā.

    Bezvadu enerģijas raidīšana gaisā – nez, ko par šo teiktu tie, kas pieprasa par nakti izslēgt pat maršrutētājus, lai nebūtu lieka starojuma. 5 metri – tas jau ir nopietni. Atceros savus bērnības eksperimentus, kad sadomāju taisīt bezvadu austiņas savā istabā. Apvilku apkārt visai istabai pāris tinumus no transformatora spoles, pieslēdzu pie maģa un pēc tam austiņām pieliku nelielu pašceptu pastiprinātāju ar spolīti ieejā. Darbojās labi :) Protams, ne stereo.

    Reklāma