Web Analytics
More
    Reklāma

    Google nākas pārstrādāt Chrome Incognito Mode režīmu

    Jaunākie raksti

    Diemžēl šobrīd pilnībā nevaram uzticēties Incognito Mode režīmam Google Chrome tīmekļa pārlūkā. Daudzi tīmekļa lapu uzturētāji atraduši iespēju apiet Incognito Mode režīma ierobežojumus, kas arī licis Google pārskatīt Chrome Incognito Mode darbību.

    Google apsolījusi izlabot Chromium kodu, lai turpmāk Incognito Mode tiešām pasargātu lietotāju. Uzlabotais Incognito Mode režīms būs pieejams jau kopā ar Chrome 74 versiju, bet tas būs pašam jāaktivizē. Pie visiem lietotājiem sakārtotais Incognito Mode režīms nonāks tikai kopā ar Chrome 76. Chrome 76 versijai būtu jānonāk pie lietotājiem kaut kad šī gada jūlijā.

    Reklāma

    Incognito Mode režīmam teorētiski būtu tevi īslaicīgi jāpasargā no Google, Facebook, Amazon un citu tīmekļa gigantu datu vākšanas. Ja vēlaties, lai jūsu darbības pārlūkā Google Chrome netiktu reģistrētas, varat pārlūkot tīmekli privāti inkognito režīmā. Pārlūkā Chrome tad netiek saglabāta pārlūkošanas vēsture, sīkfaili, vietņu dati un veidlapās ievadītā informācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    19.02.2019 12:55

    Saskaņā ar https://www.engadget.com/2019/02/18/google-chrome-incognito-mode-blocking nav runa, ka būtu atrasts veids kā personalizēt anonīmos lietotājus. Caurums ir tajā, ka lapa spēj atpazīt Incognito Mode lietojumu kā tādu un vispār liegt piekļuvi savam saturam.

    Reklāma