Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft brīdina: pārtrauc izmantot Internet Explorer!

    Jaunākie raksti

    Microsoft bloga ierakstā IT profesionāļi laipni aicināti izvairīties no Internet Explorer izmantošanas, kas nozīmē, ka Internet Explorer mums nevajadzētu redzēt ikdienā darba vietās kā noklusēto tīmekļa pārlūku. Tas pats Chrome uzstādāms bez administratora tiesībām. Bet to jau mēs visi zinām.

    Microsoft norāda, ka Internet Explorer nav vairs moderns pārlūks, tam trūkst vairāku jaunievedumu, kas atbild par lapu ielādi, renderēšanu un pat drošību. Protams, lielāko vairumu no vēlamā satura Internet Explorer spēs parādīt.

    Reklāma

    Tīmekļa plašumos gan tiek pieļauts, ka šis aicinājums neizvēlēties Internet Explorer drīzāk uzskatāms par laicīgu drošības brīdinājumu. Turklāt Internet Explorer mirs kopā ar Windows 7 nākamā gada pašā sākumā.

    Trīs gadu laikā pēc Windows 10 iznākšanas Microsoft tā arī nav izdevies pārvilināt lietotājus uz Microsoft Edge tīmekļa pārlūku. Microsoft oficiāli paziņojis, ka grasās pārveidot Edge, par pamatu ņemot Chromium dzini, kas jau darbina Google Chrome pārlūku un arī citus tīmekļa pārlūkus (Brave, Amazon Silk un Opera).

    AvotsMS
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mn
    12.02.2019 08:53

    viss jau labi, piekrītu. bet ir daži specifiski plugini, kuri ir izstrādāti tikai un vienīgi priekš IE. tā kā piespiedu kārtā nāksies turpināt lietot IE kamēr plugin netiks pārstrādāts arī citiem pārlūkiem

    LAN
    12.02.2019 09:41

    O jā – katru gadu vajag izstrādāt jaunu lārlūku un veco atstāt pagātnes mēslainē – vēl jo labāk, ja jaunais pārlūks nedarbojas uz veciem “dzelžiem”.

    KKTK
    12.02.2019 09:46

    “Tas pats Chrome uzstādāms bez administratora tiesībām.” A kas tur ir?

    Ansis Svaža
    13.02.2019 16:53

    Kā Windows 10 komponente IE11 būs dzīva mūžīgi!

    Reklāma