Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify liegs pieeju kontam, ja izmantosi reklāmu bloķēšanu

    Jaunākie raksti

    Spotify piedāvā bez maksas (bet ar dažādiem ierobežojumiem) klausīties mūziku, starp dziesmām tiek atskaņotas reklāmas, kas arī ir vienīgais Spotify ienākumu avots no bezmaksas kontu lietotājiem. Spotify paziņojis, ka grasās agresīvi vērsties pret tiem, kuri mēģinās apiet reklāmu atskaņošanu.

    Iepriekš varēji gandrīz bez bažām izmantot Spotify Dogfood lietotni un citas iespējas, lai nenāktos klausīties reklāmas dziesmu starplaikos. Turpmāk Spotify bloķēs tos lietotājus, kuri izmantos šo vai līdzvērtīgu iespēju apiet reklāmu klausīšanos.

    Reklāma

    Spotify jau ir sācis īslaicīgi bloķēt šādus lietotāju kontus, bet jaunā pieeja ar pilnīgu kontu bloķēšanu stāsies spēkā 1. martā.

    Iepriekš Spotify uzsāka vairākiem lietotājiem pieprasīt GPS sniegto atrašanās vietas informāciju, lai izskaustu situāciju, kad draugi samet kopējā kasē pa pāris eiro, lai izmantotu Spotify ģimenes plāna lētās iespējas. GPS informācija apstiprinās (vai neapstiprinās), ka ģimene dzīvo vienuviet. Ja ģimenes plāna galvenais lietotājs neapstiprinās savu mājas adresi, viņš zaudēs iespēju izmantot Spotify ģimenes plāna priekšrocības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments

    Par ģimenes plānu ir interesanti. Cik liels attālums var būt? Ja vecāki dzīvo pilsētā X bet bērns mācās vidusskolā/tehnikumā pilsētā Y ? Bet nu pēc idejas pareizi dara, ka bloķē tos, kuri bezmaksas iespēju vēl cenšas apiet. Pēc tam brīnīsies, kad pazudīs pat šāda bezmaksas funkcionalitāte. Un atkal nebūs labi…

    Harijs
    11.02.2019 12:26

    Pēc viņu T&C bērnam pilsētā Y nepienākas ģimenes plāns, jo visi nedzīvo vienā mājā

    11.02.2019 15:37

    Šobrīd ģimenes plāns “sametoties” vairākiem iet gan Spotify, gan Netflix, gan Shortcut, gan Viaplay. Nekur neesmu redzējis nevienu bloķi.

    pupa
    12.02.2019 11:29

    Es iegādājos pirms pāris mēnešiem jau trešo gadu ‘ģimenes plānu’ par 12€ gadā no viena ebay sellera un esmu kaut kāda ķīnieša ģimenē ;) Un neesmu joprojām bloķēts,,,
    Uzskatu, ka tā ir normāla cena priekš kaut kāda parasta mūzikas straumēsanas servisa!

    Netaisos un negrasos maksāt vairak par 1-2€mēn par šādu fīču… tas ko viņi prasa – lai viņi iet pupās!

    Kursors.lv
    12.02.2019 11:59
    Reply to  pupa

    Varbūt tad Tev vispār nav nepieciešama tāda ekstra kā mūzika, ja nevari atļauties par to samaksāt?

    Čiekurs
    12.02.2019 12:04
    Reply to  pupa

    Ceru, ka drīz Spotijs tiks galā ar “ģimenes pirātiem” un paliksiet pie sasistas siles. Pupās jāiet Tev, ja nevari atļauties adekvātu samaksu par servisu, 1-2€ vai zinies.

    Nelabojams
    11.02.2019 17:09

    Interesanti, kā viņi paprasīs GPS koordinātas stacionārajam datoram?

    asdf
    11.02.2019 17:42
    Reply to  Nelabojams

    Vienkāršais variants ir IP. Sarežģītāk vari pačekot šeit: /watch?v=H234wK-3F_w

    Klāvs
    11.02.2019 17:20

    Skaļa klaigāšana, biedēšana, un nespēja salāpīt caurumus, nekas vairāk. Būs interesanti, diez kā viņiem veiksies ar to bloķēšanu.

    Reklāma