Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņots jauns Philips 499P9H 49 collu SuperWide displejs profesionāļiem

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD, laiž klajā pilnībā jaunu izliektu šķidro kristālu displeju Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide. Šis godalgotais 49 collu (48,8 collas/124 cm pa diagonāli) monitors nodrošina profesionāliem lietotājiem ārkārtīgi plašas darbspējas uzlabošanas iespējas, lai katra darbā pavadītā minūte būtu vēl efektīvāka, ražīgāka un patīkamāka. Būdams aprīkots ar iespaidīgi plašu 32:9 SuperWide ekrānu un ārkārtīgi augstu izšķirtspēju, Philips 499P9H nodrošina pārsteidzoši augstas kvalitātes grafiku izcili plašā formātā, kas ir līdzvērtīgs diviem pilna izmēra monitoriem, padarot šo monitoru par ideālu alternatīvu divu 27 collu Quad HD displeju risinājumam. Šim monitoram ir viss nepieciešamais: ērts USB-C pieslēgums, kas dod iespēju ātri pārraidīt datus un veidot elastīgu savienojumu; kā arī uznirstoša tīmekļa kamera un videi draudzīga konstrukcija.

    Darbavieta pa visu sienu

    Philips 499P9H zina, kā atstāt iespaidu. Tā milzīgais formāts ir godalgots mūsdienīgas konstrukcijas sasniegums ar 1800r izliektu displeju, kas atspoguļo dabisku acu formu un nemanāmi apņem lietotāju, mazinot traucēkļu iespaidu un vienlaikus palielinot lietošanas ērtības. Turklāt šī monitora skaistums nebūt nav tikai virspusējs: tā lielais platums nodrošina nebijušas spējas paaugstināt darba ražīgumu. Sarežģītā vairāku saistītu ekrānu uzstādīšana ar neizbēgami traucējošo atstarpi un kabeļu jucekli nu ir pagātne. Tā vietā 499P9H nodrošina lielisku 49 collu darbvietu, līdzvērtīgi divu blakus novietotu 27 collu 16:9 Quad HD displeju darbvietai. Tādējādi lietotāji varēs izvērst, salīdzināt dokumentus vai vienlaikus atvērt vairākus failus, neizkārtojot logus citu virs cita, neritinot saturu un neizmantojot tālummaiņu. Un, lai izmantotu papildu iestatīšanas iespējas, iebūvēts slēdzis MultiClient Integrated KVM darbojas ar vairāku skatu funkciju (Multi-View), kas ļauj lietotājiem vienlaikus pārvaldīt divas atsevišķas ierīces, lietojot vienu tastatūru un peli un tā ietaupot vēl vairāk laika un vietas.

    Reklāma

    Aizraujošs vizuālais baudījums

    Izmantojot tik lielu ekrānu, attēla kvalitātei vienkārši ir jābūt augstai. Un arī šeit Philips 499P9H izceļas citu monitoru vidū. Dual Quad HD (5120 × 1440) izšķirtspēja nozīmē lielāku pikseļu blīvumu un vairāk detaļu, bet VESA sertificētā tehnoloģija HDR 400 nodrošina žilbinošas krāsas, īpaši melnas ēnas un dzirkstošus baltos laukumus, atdzīvinot attēlus un ļaujot iegūt labāko dziļumu un nianses. Lai panāktu gandrīz pilnīgu skata lauku Philips VA LED displejs izmanto vertikālas salāgošanas tehnoloģiju, kas nodrošina augstu nemainīgu kontrasta attiecību, iegūstot ļoti asus attēlus no jebkura skata leņķa. Šis monitors ir īpaši piemērots CAD projektētājiem un grafikas dizaineriem, arhitektiem, inženieriem un citiem profesionāļiem, kuriem nepieciešama maksimāla precizitāte līdz pikselim un precīzas krāsas.

    Izstrādāts mūsdienu profesionālim

    Tā kā mūsdienīgai darbvietai nepieciešama arvien lielāka elastība, dinamiskums un pielāgojamība, mūsdienu profesionāļi pieprasa arī attiecīga līmeņa aparatūra. Monitors Philips 499P9H apmierina šīs vajadzības ar virkni novatorisku iespēju, kas palīdzēs lietotājiem paveikt daudz vairāk. Iebūvētajai USB 3.1 C tipa pieslēgvietai ar enerģijas pievadi būs ārkārtīgi būtiska nozīme profesionāļu darba ražīguma palielināšanai ārpus biroja. Izmantojot ātrdarbīgo USB 3.1 tehnoloģiju, datu pārsūtīšana ir ātrāka, bet universālais USB-C savienotājs ļauj ērti izveidot savienojumu ar vienu kabeli. Perifērijas ierīces, kā arī piezīmjdatorus, var tieši pievienot monitoram, lai pārsūtītu failus, skatītos video un veiktu vēl daudz ko citu. Papildus tam, izmantojot iebūvēto RJ45 pieslēgvietu, monitoru var pieslēgt portatīvajiem datoriem ar drošu vadu savienojumu bez atsevišķa kabeļa. Vel lielākām ērtībām un drošībai monitorā ir uznirstoša tīmekļa kamera, kas aprīkota ar Windows HelloTM sejas atpazīšanas funkciju, un šo kameru var nemanāmi un droši paslēpt, ja to nelieto. Tā kā lietotāja ērtības vienmēr ir pirmajā vietā, monitors Philips 499P9H piedāvā lietotājiem dažādus vizualizācijas risinājumus, tostarp tehnoloģiju Flicker-Free un LowBlue režīmu, kā arī efektīvas ergonomiskas iespējas, piemēram, regulējama augstuma statīvu ar pagriešanas funkcijām, kā arī VESA stiprinājumu.

    Monitora Philips 499P9H ir pieejams ar plānoto mazumtirdzniecības cenu EUR 1099.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma