Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT viedtelevīzija nominēta prestižajai Global Mobile Awards 2019 balvai

    Jaunākie raksti

    LMT viedtelevīzija nominēta starptautiskajai nozares balvai Global Mobile Awards 2019 (GLOMO Awards) līdzās tādiem nozares milžiem kā Deutsche Telecom, Verizon un Ericsson, paziņojusi starptautiskā telekomunikāciju nozares asociācija GSMA.

    LMT Mājas viedtelevīzija saņēmusi nomināciju divās kategorijās: “Labākā mobilo tehnoloģiju inovācija” (Best Mobile Technology Breakthrough) un “Eiropas 5G celmlauzis” (European 5G Pioneer).

    “GLOMO ir pasaules mēroga iespēja atzīmēt visiedvesmojošākos un inovatīvākos risinājumus mūsu nozarē, izceļot tos uzņēmumus un personības, kas ir celmlauži it visā – no 5G līdz jaunām biznesa iespējām un inteliģentai savienojamībai,” norādīja GSMA vadītājs Džons Hofmans. “Balvas piesaista ļoti daudz augstas kvalitātes pieteikumu, tāpēc saņemt nomināciju ir liels panākums,” paziņojumā uzsvēra Džons Hofmans.

    “Viedtelevīzija, kas darbojas mobilajā platformā, ir viens no mūsu visizaicinošākajiem projektiem, kuru pilnībā attīstījām atbilstoši LMT jaunajai inovāciju stratēģijai. Turklāt tas ir viens no pirmajiem šāda veida risinājumiem Eiropā. Prognozēju, ka līdz ar 5G tīkla attīstību pieprasījums pēc viedtelevīzijas arvien pieaugs. Jau šobrīd katrs ceturtais LMT Internets mājai pakalpojuma lietotājs izmanto arī LMT viedtelevīziju. Priecājos, ka mūsu paveikto novērtē arī starptautiskā līmenī,” uzskata Juris Binde, LMT prezidents.

    Kategorijā “Eiropas 5G celmlauzis” līdz ar LMT nominēti tādi telekomunikāciju inovāciju flagmaņi kā Deutsche Telekom, Ericsson, Telia Company un Vodafone. Savukārt kategorijā “Labākā mobilo tehnoloģiju inovācija” līdz ar LMT nominēti Huawei, KT, Elisa Corporation, Verizon Wireless & Accenture. Uzvarētāji tiks paziņoti īpašā ceremonijā 26. februārī “Mobile World Congress” laikā Barselonā.

    GLOMO Awards ir prestižākā balva mobilo sakaru nozarē, ko pasniedz pasaulē vadošā mobilo sakaru nozares asociācija – GSMA. Kā atzinība par izcilību mobilo sakaru tehnoloģijās tā tiek pasniegta katru gadu kopš 1996. gada. Līdz šim to saņēmuši arī dažādi starptautiski labi atpazīstami zīmoli kā Apple, Microsoft, Netflix, Nokia, Huawei, Samsung, Amazone un citi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    24.01.2019 14:46

    Tā LMT televīzija nav vienkārši android TV kastīte? Kāds var vairāk pakomentēt, kas tur tik inovatīvs?

    Kursors.lv
    24.01.2019 14:49
    Reply to  Oskars

    Kastīte darbojas ar Android TV un pa virsu griežas LMT radītā aplikācija. Unikālā lieta ir tas, ka viss šis pasākums darbojas mobilajā tīklā. Vismaz brīdī, kad LMT šo projektu izziņoja, tas tiešām bija diezgan unikāls pasākums arī pasaules mērogā un toreiz LMT bija labi jāpacīnās, lai tīri tehniski šo varētu noorganizēt kaut cik pieņemamā kvalitātē.

    mist
    25.01.2019 00:54

    ar ko tad tieši atšķiras shortcut kas griežas manā android kastītē ? (mibox)

    madarsd
    24.01.2019 16:28

    Baltcom OPEN TV arī darbojas perfekti.

    Skābene
    24.01.2019 16:59
    Reply to  madarsd

    Kā ir ar to Baltcom, var iztikt tikai ar aplikāciju un savu android box, vai obligāti jāņem viņu kaste!?
    JA ir Smart TV kaut kā negribas ņemt atsevišķu kasti un būtu feini visu vadīt ar vienu TV pulti bez operatora boxa.

    madarsd
    24.01.2019 20:26
    Reply to  Skābene

    Man nav android box vai TV ar android, tāpēc nevaru pateikt, vai ar to var iztikt. Lietoju viņu kasti. Uz telefona un planšetes arī viss strādā ļoti labi. Pie tam, telefonā rāda visus AMB kanālus.

    madarsd
    25.01.2019 08:39
    Reply to  madarsd

    starp citu, Baltcom android aplikācijā bez maksas darbojas LTV1 un LTV7. Var pārbaudīt, vai var uzinstalēt un darbojas.

    24.01.2019 18:01

    Viņiem netflix tajā kastē ir bloķēts? Pēdējo reiz kad skatījos google store, netflixu meklētājā atrast nevarēja.

    tupele0
    24.01.2019 21:56

    Pienāk vakars un LMT TV raustās kā puņķis uz…

    Reklāma