Web Analytics
More
    Reklāma

    Interneta veikala 1A apgrozījums 2018. gadā, Baltijā – 77 miljoni eiro

    Jaunākie raksti

    Saskaņā ar 1A interneta veikala uzņēmumu grupas operatīvajiem datiem, Baltijas kopējais
    pārdošanas apjoms 2018. gada laikā sasniedzis 77 miljonus eiro, kas ir teju par 30% vairāk nekā 2017. gadā.

    1A grupas uzņēmumi, kurā ietilpst lielākais interneta veikals Latvijā 1A.LV, Lietuvas interneta veikals 1A.LT, lielākais Igaunijas interneta veikals 1A.EE arī aizvadītajā gadā turpinājis uzrādīt ievērojamu izaugsmi gan katrā valstī atsevišķi, gan visā Baltijā kopumā un tas ļauj jau pārredzamā nākotnē par mērķi izvirzīt 100 miljonu eiro apgrozījuma sasniegšanu.

    Reklāma

    Interneta veikalu 1A valdes loceklis Mareks Zuika uzsver, ka nonākšana Somijas uzņēmumu grupas “Kesko” sastāvā ļāvusi ne tikai būtiski paplašināt sortimentu, bet arī piegādes pakalpojumu daudzveidību, kas ir viens no svarīgākajiem pirkuma izdarīšanas aspektiem – jau šobrīd 1A klienti savas iegādātās preces bez maksas var saņemt un atgriezt Liepājas, Daugavpils, Jelgavas un vienā no Rīgas K-Senukai veikaliem, bet tuvāko mēnešu laikā preču atgriešana un bezmaksas saņemšana būs pieejama pilnīgi visos K-Senukai veikalos, Latvijā.

    Vērtējot aktuālās iepirkšanās tendences tiešsaistē, redzam, ka mainās arī patērētāju uzvedība internetā – aizvien vairāk mūsu veikali tiek apmeklēti no viedtālruņiem, tāpat kā izdarītie pirkumi. 1A veikalus no viedtālruņiem apmeklē gandrīz puse mūsu klientu.

    Apkopojot 1A 2018. gada pirktāko preču kategorijas, tās bijušas mobilās ierīces jeb viedtālruņi, datortehnika, smaržas un kosmētika, sadzīves tehnika, mājsaimniecības preces, rotaļlietas un sporta preces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma