Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps palēnām saņem fotoradaru brīdinājumus

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados Google Maps no Waze pārmantojusi visai plašu iespēju klāstu, bet tiek ziņots, ka pavisam drīz Google Maps nonāks arī fotoradaru, ceļa satiksmes negadījumu un policijas brīdinājumi. Google Maps lietotāji arī varēs iezīmēt kartē fotoradaru atrašanās vietas.

    Ja būsi pārslēdzis Google Maps navigācijas režīmā, paziņojumi par fotoradariem tiks pateikti priekšā. Bet fotoradarus un citus brīdinājumus varēsi redzēt arī viedtālruņa ekrānā.

    Reklāma

    Pagaidām pie jaunās iespējas ticis ļoti šaurs lietotāju loks. No Google pagaidām nav saņemts neviens oficiāls vārds par jauno Google Maps iespēju. Visticamāk, fotoradarus savās Google Maps lietotnēs neredzēsim vēl pāris mēnešus. Jaunā iespēja tiks aktivizēta Google serveru pusē, mums nekādus programmatūras atjauninājums nevajadzēs ielādēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    18.01.2019 11:16

    Google maps jau vajadzētu attēlot visu info, kas ir Waze.

    Kursors.lv
    18.01.2019 11:25
    Reply to  Skābene

    Jā, ņemot vērā, ka jau gadiem Waze ir zem Google. Praksē, gan šī apvienošanās praktiski nav redzama un katrs burā vienā virzienā pa mazliet atšķirīgiem ceļiem.

    as
    18.01.2019 11:32

    Interesanti, kā google to savu šauro loku atlasa? Esmu beta testeris, uzliku attēlā redzamo posmu navigēt, kameras nerāda.
    Ja google pārņems visu, kas ir waze, tad wazi varēs mest ārā, jo google kopsavilkumu un karti parāda daaudz ērtāk kā waze!
    Dīvaini gan šķiet, ka stipri atšķiras navigēšanas algoritmi google un waze – bieži mēdz gadīties, ka waze liek braukt pa kreisi, bet google pa labi, – ej nu izvēlies, kuru izvēlēties!

    Skābene
    18.01.2019 13:04
    Reply to  as

    Google neņem vērā reāllaika satiksmes info un nemācās ikdienas maršrutus!

    19.01.2019 11:17

    Galvenais google nono – nerāda atļauto ātrumu un braukšanas ātrumu. Kas man patīk googlam, un kas nav iekš vaze – google rāda pa kuru joslu jābrauc. Ja esi bāņu krustojumā ar sešām joslām o kurām 4 iet dažādos virzienos, tas ir svarīgi.

    Vēl google citreiz dzen pa gariem apkārtceļiem, kamēr waze atrod īsāku variantu. Ikdienā lietoju waze, tomēr ja jāatrod kāds uzņēmums, vai pa ceļam gribas burgerkingu atrast, google ir krietni labāks.

    Jānis
    20.01.2019 21:44
    Reply to  Martins Smits

    Pēc savas pieredzes uz bāņu un Eiropas pilsētās ar sarežģītiem krustojumiem, kur joslas ir vitāli nepieciešamas, varu ieteikt pamēģināt Sygic.

    Vintāžs
    21.01.2019 09:28
    Reply to  Jānis

    iGO, Sygic, Navigon, Here, Garmin visi ir lietojami, katram ir savi plusi un mīnusi!
    Tāpēc parasti man ir vairāki navigatori un katru izmantoju savai specifiskai vajadzībai.
    Valstīs ar daudz tuneļiem ir svarīgi, lai navigators neapjūk, kad pazaudē gps signālu un spēj arī tuneļu sistēmā parādīt pareizo izbrauktuvi, ja ir tuneļu sazarojumi, balstoties uz vidējā ātruma aprēķinu. Nu un protams joslas, ja ir 6 un vairāk joslas, ir feini, ja zini, kuru joslu ieņemt pirms manevra.

    Reklāma