Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstrādāts izpletnis DJI droniem

    Jaunākie raksti

    Dronu pārlidojumi pār cilvēku pūļiem radījuši biežas problēmas – droni pārstāj darboties vai tiem beidzās akumulatoru enerģija, kas liek droniem iegāzties skatītājos. Tieši šī iemesla dēļ izstrādāts izpletnis, kas ļautu dronam ar mazāku ātrumu veiksmīgi nolaisties.

    Indemnis Parachute izstrādājuši izpletni lielāka izmēra DJI dronu modeļiem. Izpletņi aprīkoti ar sensoriem, kas sajūt drona lidošanas problēmas. Indemnis Parachute izpletnis spēj konstatēt 45 dažādas dronu problēmas un piecus dažādus drona pilnīgas darbības pārtraukšanas scenārijus.

    Reklāma

    Indemnis Parachute izpletnis tiek izšauts 30 milisekunžu laikā pēc problēmas konstatēšanas. Izpletnis tiek izmests drošā attālumā, lai tas neiepītos drona rotoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    itanium
    15.01.2019 11:42

    Virsraksts kaut kā ar tēmu galīgi nav saistīts. Ko nozīmēs drīkstēs? Likumdošana, kas attiecas tikai uz DJI droniem?

    Tasesmues
    15.01.2019 12:32

    Un kas teica, ka drīkstēs? Rakstā par to nekā nav.

    KKTK
    16.01.2019 12:21

    Uzliekam papildus svaru, lai toč baterija beigtos ātrāk…

    Krotow
    16.01.2019 14:44

    Ja kāds nav pamanījis, šis izpletnis domāts lielajiem hex un octokopteriem, kur klāt nākušais izpletņa svars ir niecīgs, salīdzinot ar to cik sver piekabinātā filmēšanas aparatūra. Tiesa, šādu izpletni vēl vairāk vajadzētu mazajiem DJI Phantom droniem, kuri publikā ieveļas daudz biežāk (un galvenokārt lidotāju stulbuma dēļ).

    LAN
    16.01.2019 22:11
    Reply to  Krotow

    Ja nemaldos, tad bija arī patents, lai drons sadalās pa reizinātājiem, lai nebūtu vienā lielā gabalā kad nokrīt (līdzīgi kā ar raķetēm).

    Reklāma