Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer izlaiž Raptor monitoru videospēļu cienītājiem

    Jaunākie raksti

    Videospēļu cienītāju aprindās ļoti labi zināmais uzņēmums Razer tehnoloģiju izstādē CES 2019 ir izziņojis savu jaunāko produktu – Razer Raptor videospēļu monitoru.

    Tas ir 27 collu IPS monitors, kas darbojas ar 2560×1440 pikseļu izšķirtspēju un nodrošina 144 Hz kadru atjaunošanās ātrumu. Pēc noklusējuma tā aizture ir 7 ms, taču ar Overdrive funkciju to var samazināt līdz 4 ms un ar Motion Blur samazināšanas funkciju pat līdz 1 ms. Monitoram ir AMD Radeon FreeSync atbalsts, kas beidzot ir laba ziņa arī NVIDIA videokaršu īpašniekiem, jo CES 2019 ražotājs paziņoja, ka beidzot arī atbalstīs FreeSync. Šis displejs spēj attēlot 95% krāsu no P3-D65 krāsu gammas un nodrošina 1000:1 kontrastu. Monitors arī ļaus attēlot saturu no divām ierīcēm vienlaicīgi (picture-in-picture režīms).

    Reklāma

    Monitoram ir ļoti plānas (2.3mm) apmales un ierīces pamatne veidota no alumīnija. Ievērības cienīga ir arī kabeļu novietošanas pieeja. Monitora komplektā ir iekļauti pieci spilgti zaļi kabeļi, kurus var gaumīgi izvietot ierīces aizmugurē. Protams, nav aizmirsts arī par krāsainām gaismiņām un Razer Chroma apgaismojuma sistēmas atbalstu.

    Monitoram ir USB-C, HDMI, DisplayPort pieslēgvietas, pie tam Type-C ports ir barots. Tāpat pie monitora varēsim pieslēgt divas ierīces pie abiem USB 3.1 Type-A portiem. Paredzams, ka šis monitors maksās ap 700 ASV dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis
    10.01.2019 23:44

    Jūs laikam gribējāt teikt, ka “laba ziņa AMD Radeon karšu lietotājiem” nevis Nvidia. Es pārbaudīju citā avotā un tur bija teikts, ka Razor neplāno izlaist monitoru ar Gsync atbalstu.

    Anonim
    12.01.2019 01:00

    Mesls ne monitors jaliek vel klat nes kas lai dabutu 1ms un tikai 144HZ ja pieejami ir sen jau ar 240 hz vai 260 hz lol ja nau ko razot tad nerazojat nevis meginat vilkt garu

    Reklāma