Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung 2019. gada televizori saņems MicroLED un iTunes atbalstu

    Jaunākie raksti

    Gandrīz neticami, bet Samsung jaunajiem televizoriem būs pieejama Apple iTunes, Hulu un Netflix integrācija. Tāpat Samsung būs iebūvēts AirPlay 2, kas nodrošina satura bezvadu pārraidi no Apple ierīcēm. Acīm redzot, Apple un Samsung tagad ir lieli draugi.

    Jaunās iespējas būs pieejamas Samsung 2019. gada televizoru modeļiem, kurus darbina Tizen 5.0 operētājsistēma. Vienlaikus pavēstīts, ka arī 2018. gada Samsung televizoru modeļi, kurus šobrīd darbina Tizen 4.0, arī tiks pie Apple iTunes. Kāpēc tieši iTunes? Jo iTunes piedāvā visplašāko 4K HDR video saturu.

    Reklāma

    Samsung jaunums televizoriem būs MicroLED ekrāna matricas tehnoloģija. Ar MicroLED tehnoloģiju Samsung cīnīsies pret OLED – MicroLED piedāvā visas OLED labās īpašības, toties MicroLED mūža ilgums ir būtiski augstāks par OLED, MicroLED arī neesot iedegšana. MicroLED nodrošina ideālu melno krāsu, jo būs izslēdzams katra pikseļa izgaismojums.

    Avotswired
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JurisJānisValdis
    07.01.2019 14:19

    Nost ar oled, lai dzīvo microled

    07.01.2019 19:27

    Gribu MicroLED monitoros. Nu ļoti lūdzu, Samsung.
    Ja pareizi saprotu, tad iedegšana kāreiz ir viens no būtiskiem iemesliem, kāpēc no OLED izvairījās datoru ražotāji – ja nu kādam iedeg darba virsmas ikonas un joslas :D Tiesa, tas gan netraucēja izmantot AMOLED mobilajās ierīcēs, kur arī daudz kas var “iedegt”. Jebkurā gadījumā, cerēsim, ka MicroLED nonāks arī līdz monitoriem un ka tam nebūs citu defektu (bez iedegšanas vēl ir krāsas vienmērīgums, skata leņķi, dažādi negaidīti polarizatora plēves blakusefekti utt. utml.).

    Reklāma