Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē pasaulē pirmo izritināmo OLED televizoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) izstādē CES 2019 iepazīstina ar nākamās paaudzes televizoru, prezentējot pasaulē pirmo izritināmo OLED televizoru. LG SIGNATURE OLED TV R (modelis 65R9) piedāvā jaunu televizora jēdziena formulējumu ar mainīgas formas faktoru, kas iespējams vien ar uzņēmuma nozarē vadošo OLED tehnoloģiju. LG elpu aizraujošais produkts ir kas vairāk nekā tikai inženierijas iespēju demonstrācija. Tam ir nepārspējama attēla un skaņas kvalitāte, kas televizora skatītājiem sniedz bezgalīgas iespējas, veidojot savu ideālo skatīšanās telpu.

    Kopš mūsdienu ēras pirmsākumiem televizoru ekrānu izmēri ir pakāpeniski palielinājušies, pieaugot izšķirtspējai un patērētāju pieprasījumam pēc labākas skatīšanās pieredzes. Cenšoties radīt lielus televizorus mazāk uzkrītošus, ražotāji savā starpā sacenšas, izstrādājot pēc iespējas plānākus ekrānus, koncentrējoties uz dizainu, kas ir pēc iespējas neuzbāzīgāks.

    Reklāma

    Pērn tirgū laižot LG SIGNATURE OLED TV W, LG atteicās no televizoru tradicionālā koncepta, koncentrējoties uz ekrāna vienkāršību. LG pierādīja, ka par tapetes televizoru nodēvētā ierīce spēj vienlaikus nodrošināt veiktspēju, izsmalcinātību un pievilcību. LG jaunākie pūliņi paceļ šo sasniegumu pilnīgi jaunā līmenī. LG ir radījis televizoru ar ekrānu, kas šķietami maģiski uzrodas un izzūd, sniedzot revolucionāru inovāciju, kas nepakļaujas loģikai. “R” jaunajā LG SIGNATURE OLED TV R norāda uz revolūciju mājas izklaidē un telpas pārveidošanu, pateicoties tā spējai ar vienas pogas spiedienu pacelties un saritināties.

    Izritināmais OLED televizors ir patiesi revolucionārs. Tas atbrīvo lietotājus no sienas ierobežojumiem un sniedz iespēju veidot pašiem savu personīgo telpu. LG SIGNATURE OLED TV R var pārveidot tā, lai piedāvātu trīs dažādas skatīšanās iespējas – Full View, Line View un Zero View. Šī opcija ļauj klientiem izmantot televizoru veidos, kas pirms OLED tehnoloģijas attīstības nebija iespējami.

    Full View nodrošina lielekrāna skatīšanās pieredzi, atklājot pilnīgas kontrasta, izteiksmīguma un reālisma iespējas, ar kurām asociējas visi LG televizori. Satriecošā AI attēla un skaņas kvalitāte, ko nodrošina LG otrās paaudzes α (Alpha) 9 inteliģentais procesors un padziļinātās mācīšanās algoritms, novieto šo elpu aizraujošo televizoru savā personīgajā segmentā. Lietotāji var izmantot savu ierasto runas valodu, lai veiktu nepieciešamās darbības ar Amazon Alexa, kas ir jauns papildinājums 2019. gada LG AI televizoru klāstā, tāpat kā atbalsts Apple AirPlay 2 un HomeKit. Pateicoties AirPlay 2 atbalstam, lietotāji var atskaņot video no iTunes un citām video aplikācijām, kā arī klausīties mūziku un aplūkot attēlus tieši no savām Apple ierīcēm LG SIGNATURE OLED TV R televizorā. Ar Apple HomeKit atbalstu klienti spēs kontrolēt savu LG televizoru, izmantojot Home aplikāciju vai Siri.

    Line View ļauj LG SIGNATURE OLED TV R daļēji saritināt, nodrošinot iespēju pārvaldīt atsevišķas darbības, kurām nav nepieciešams pilna apjoma televizora ekrāns. Line View režīmā lietotāji var izvēlēties tādas funkcijas kā Clock, Frame, Mood, Music un Home Dashboard. Izmantojiet Clock funkciju, lai aplūkotu pulksteni un pārbaudītu laikapstākļu prognozes, Frame funkciju, lai baudītu ģimenes fotogrāfijas, kas kopīgotas no viedtelefona, vai Mood funkciju, lai radītu relaksētāku gaisotni.

    Zero View režīmā visas LG SIGNATURE OLED TV R 65 collas tiek paslēptas skatam, paslēpjoties televizora pamatnē. Pat Zero View režīmā lietotāji var baudīt mūziku un citu audio saturu ar 4.2 kanālu, 100W uz priekšu vērsto Dolby Atmos skaņas sistēmu. Premium izcelsme ir skaidri jūtama visā ierīcē, sākot no matēta alumīnija ietvara un beidzot ar kvalitatīvu vilnas skaļruņu pārklāju, ko radījis Dānijas Kvadrat.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    07.01.2019 22:08

    Viens jautājums – priekš kam? Lai ieritinoties katru reizi ievilktu kādu putekļu strēķīti? Un pēc laika tāds nošvīkāts, paņurcījies mēģinātu attēlot kaut kādu attēlu? Par kvalitāti pēc visai īsa laika vienkārši var aizmirst. Lai ieslēdzot būtu jāgaida, kamēr tas izritināsies? Lai būtu jāaizņem vieta ar speciālu paliktni-tumbočku? Iepriekš tak kā lielākais plus tika uzsvērts, ka bildei ir “jāpeld” gaisā vai maksimums jābūt pie sienas, lai nekas vairāk nebūtu nepieciešams. Kam šīs bezjēdzīgās “inovācijas” ir vajadzīgas???

    Reinis Rozitis
    08.01.2019 02:48
    Reply to  Gundars

    Nu izstādē prezentētās lietas ir/var būt tikai koncepts, nav teikts, ka konkrēts modelis ir pārdomāts gala lietotājiem paredzēts produkts.

    Personīgi vairāk liekas, ka liekto ekrānu tehnoloģija varētu tikt izmantota bezlogu lidaparātiem (vai arī, piemēram, visādos metro / hyperlopaa utt) https://www.youtube.com/watch?v=HvYsHOzWUY8

    Tā kā nekas tur bezjēdzīgs nav ..

    Skābene
    08.01.2019 08:32
    Reply to  Gundars

    Beidzot varēs 65 collu teļļluku atvest no veikala ar VW polo un priekš tam nevajadzēs pirkt busu! :D

    Tasesmues
    07.01.2019 22:08

    Kad burn in tiks iekļauts garantijā?

    x
    08.01.2019 10:49
    Reply to  Tasesmues

    kaut vai rīt. bet tad tev nepatiktu cena)

    vai tad filmas skatoties, tik ātri kas iedeg? protams, es nedomāju gadījumus kad cilvēks aptur sākuma titrus, iziet no istabas pēc ūdens un atgriežas pēc diennakts.
    bet pizza tv, biržas jaunumiem, monitoringiem uc 24×7 rāmjiem uz ekrāna var tak piepirkt visparastāko led.

    Reklāma