Web Analytics
More
    Reklāma

    Laimē Google Home Mini viedo skaļruni (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    Kursors.lv komandas vārdā novēlu jums veiksmīgu 2019. gadu! Pagājušā gada nogalē centīgi pastrādājām un nu mums ir krietni pārstrādāta un noderīgāka kļuvusi apskatu sadaļa. Tagad tajā var uzreiz redzēt, kurus telefonus (budžeta, vidējā un dārgajā galā) rekomendējam, kā arī apskati sadalīti par kategorijām, lai var operatīvi atrast interesējošo informāciju. Tas arī nozīmē, ka šogad vairāk savu uzmanību veltīsim arī budžeta un vidējās klases ierīcēm. Esam arī pārstrādājuši auto un lietotņu lapas un vismaz pagaidām no datora skatoties tās būs informatīvākas un ērtākas. Tomēr tas nav viss.

    Jauno gadu vēlamies aizsākt ar vēl kādu jauku aktivitāti. Turpmāk līdz šī gada beigām katru mēnesi Kursors.lv rīkosim kāda noderīga gadžeta izlozi. Mēs katru dienu saskaramies ar dažādiem gadžetiem un ik pa laikam pamanām ierīces, kas kaut kādu iemeslu dēļ (cena, iespējas u.c.) ir ļoti pozitīvas emocijas raisoši produkti. Šogad centīsimies katru mēnesi šādus produktus aizgādāt arī mūsu lasītājiem. Jo jūs esat to pelnījuši! Pretī priecāsimies, ja palīdzēsiet nest Kursora vārdu tautās. Mums ir svarīgi, lai mūsu darbs ir noderīgs un palīdz lielam skaitam lasītāju labāk izprast tehnoloģijas un pieņemt vislabākos to iegādes lēmumus. Protams, svarīgas arī diskusijas – aicinu piedalīties komentāru sadaļā ar saviem novērojumiem un atsauksmēm. Tikai kopā mēs varam šos apskatus padarīt patiešām noderīgus!

    Reklāma

    Janvāra konkursā mēs izlozēsim vienu Google Home Mini viedo skaļruni. Tā ir maza, bet noderīga ierīce, kas prot atskaņot mūziku un izpildīt dažādas balss komandas. Ar Google Home Mini palīdzību mēs varam kontrolēt arī citas ierīces. Mazliet plašāk par Google Home produktu iespējām es rakstīju šajā rakstā. Konkurss būs atvērts divas nedēļas un janvāra otrajā pusē izlozēsim vienu laimīgo, kas saņems šo ierīci. Par aktuālajiem Kursors.lv konkursiem varēsi uzzināt speciālā Konkursu lapā (lapu ver vaļā no datora). Veiksmīgi!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    boox
    02.01.2019 08:55

    Rakstā gan neatradu atsauci uz Izložu un azartspēļu uzraudzības biroja loteriju reģistru un izsniegto loterijas atļauju.

    Booox
    02.01.2019 09:17
    Reply to  boox

    Ar Tevi ballītēs noteikti ir jautri…

    Madara Saule
    02.01.2019 09:25
    Reply to  boox

    birojs?

    Čiekurs
    02.01.2019 10:42
    Reply to  Madara Saule

    Mēģināja stipri nogudrīties, bet nesanāca, damn. :)

    Skābene
    02.01.2019 13:27
    Reply to  boox

    Boox, tu aizmirsi vēl par piekrišanu personas datu apstrādei! :D
    GDPR regula tak tagad modē!

    Amazon Echo
    11.01.2019 09:47

    Starpcitu, kur šo brīnumu Latvijā var iegādāties? T.i. nemaksājot 2x vairāk par tā ražotāja veikalā norādīto vērtību

    Reklāma