Web Analytics
More
    Reklāma

    Top 10 Android spēles 2018. gadā

    Jaunākie raksti

    Gada spēļu topi ir daudzi un dažādi, katram ir sava daļa taisnības. Esam apkopojuši topos biežāk pieminētās Android spēles tavam jau kādu laiku lietošanās esošajam vai jaunajam, Ziemassvētkos saņemtajam viedtālrunim.

    PUBG Mobile

    PlayerUnknown Battlegrounds (PUBG) Mobile versija ir bezmaksas spēle, kas noteikti ir gada gaidītākais jaunums viedtālruņiem. Līdzvērtīgi populāra ir Fortnite, bet šo spēli izstrādātājs nepiedāvā Google Play veikalā, tāpēc daudzi spēļu topi to ignorē.

    Reklāma

    99 pretinieki, jācenšas izdzīvot.

    PUBG Mobile

    Alto’s Adventure

    Šļūc lejā pa kalnu, lēkā, ķer lamas. Šī ir ļoti populārās spēles Alto’s Odyssey otrā daļa Alto’s Adventure. Spēli papildina lielisks mūzikas noformējums.

    Alto’s Adventure

    Battleheart 2

    Battleheart 2 seko spēles pirmajai daļai, uzlaboti vizuālie efekti un iekarotā popularitāte ļauj Battleheart 2 turpināt uzvaras gājienu. Spēle ir maksas, bet tai nav mikropirkumu lietotnē!

    Battleheart 2

    Sega Heroes

    Populārās spēles Sega Heroes lielākā problēma būs mikropirkumi, bet arī bez tiem Sega Heroes ir gana baudāma. Šo spēli pats neesmu spēlējis.

    Sega Heroes

    Battlelands Royale

    Battlelands Royale arī ir PUBG un Fortnite paveids. Battlelands Royale spēlējama bez maksas, pirkumi lietotnē uzlabos tikai vizuālo tava varoņa noformējumu. Ja nepatīk PUBG, vai tavs telefons ir pārāk vājš, Battlelands Royale varētu būt labs aizvietotājs.

    Battlelands Royale

    Shadowgun Legends

    Shadowgun Legends ir FPS tipa spēle ar iespēju iegādāties ieročus, spēlēt azartspēles ar virtuālo naudu, melnajā tirgū iegādāties jaunus ieročus un bruņas. Shadowgun Legends plašs mikropirkumu piedāvājums, bet varēsi spēlēt arī bez to veikšanas.

    Shadowgun Legends

    Monument Valley

    Monument Valley spēļu sērija nav nekāds jaunums, bet spēles gadu no gada turpina popularitātes uzvaras gājienu. Monument Valley ir vizuāli ļoti pievilcīga un vienlaikus arī dīvaina. Monument Valley spēles pirmā daļa ir bez maksas (ar pirkumiem lietotnē), par otro daļu gan vēl tiek prasīta maksa.

    Monument Valley

    Knights of Pen & Paper

    Knights of Pen & Paper ir turn-based RPG tipa spēle, kas mēģina attēlot 8-bitu spēļu laikus. Knights of Pen & Paper spēlējis neesmu, bet spēle iekarojusi diezgan lielu fanu pulciņu.

    Knights of Pen & Paper

    The Escapists

    The Escapists ir vēl viena 8-bitus viltojoša spēle. The Escapists norisinās cietumā – tev nākas pirkt informāciju, zagt, paveikt nelegālus uzdevumus. Spēle ir maksas, bet tā šobrīd pieejama ar 50% atlaidi Play veikalā.

    The Escapists

    Space Marshals

    Space Marshals apvieno zinātnisko fantastiku un vesterna elementus. Īsāk sakot, tu šauj uz marsiešiem. Space Marshals arī ir maksas spēle, bet tai nav pirkumu lietotnē.

    Space Marshals

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    RaivisSh
    27.12.2018 11:09

    PUBG ir lieliska alternatīva – FreeFire.
    Mazākas kartes, 100 spēlētāju vietā 50, bet, manuprāt, patīkamāka darbība un krietni prasīgāka meistarības ziņā – uzvarēt ievērojami sarežģītāk.

    27.12.2018 20:13

    FPS tipa spēle trešajā personā.. hmm?

    Artūrs Žukovs
    03.01.2019 11:59

    Kaut kāds dīvains raksts. Visvairāk jau sejā krīt tas, ka rakstā pieminētais “Šī ir ļoti populārās spēles Alto’s Odyssey otrā daļa Alto’s Adventure.” ir vienkārši nepareizi. Oriģinālā spēle ir Adventure, otrā daļa – Odyssey.
    Un arī – top10 pēc kādiem kritērijiem? Populārākās, labākās? 1-2 teikumi kas neko neizsaka. Rodas sajūta, ka paķerti pāris top10 saraksti, no kuriem akli iemestas spēles, ka sakrīt vairākos topos un viss.

    Reklāma