Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm spējis daļēji liegt iPhone pārdošanu Vācijā

    Jaunākie raksti

    Vācijas tiesu sistēma lēmusi, ka Apple tiešām ir pārkāpis Qualcomm patentus, kā rezultātā Qualcomm pieprasījis no Vācijas tirgus izņemt iPhone 7 un iPhone 8. Vienlaikus tiesa lēmusi, ka Apple tiks piespriests naudassods, kura apmēru noteiks vēlāk.

    Apple esot bez atlīdzības izmantojis Qualcomm intelektuālo īpašumu, kas saistīts ar enerģijas taupīšanu viedtālruņos. Tehnoloģija izmantota iPhone 7, iPhone 8 un iPhone X viedtālruņu modeļos.

    Reklāma

    Līdzvērtīgs spriedums pieņemts Ķīnā, kur arī spriedumam sekos liegums pārdot noteiktus iPhone modeļus. Qualcomm izdevās no Ķīnas veikalu plauktiem izdabūt ārā visus iPhone modeļus no 6S līdz pat iPhone X ieskaitot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    21.12.2018 09:15

    Ābols beidzot arī pats dabū ierīt! :)

    Prusljix
    21.12.2018 16:08

    Apple.de joprojām var nopirkt gan Septīto, gan Astoto Iphone.
    Jēga no šāda aizlieguma, ja stājas spēkā hvz kad? Viņi pat šobrīd nav īsti aktuāli modeļi vairs, kas būs tajā brīdī, kad tiešām aizliegums stāsies spēkā?

    Kursors.lv
    23.12.2018 20:34
    Reply to  Prusljix

    Tad Apple juristi būs izcīnījušies tik tālu, ka nekāds aizliegums vairs nebūs spēkā arī uz vecajiem modeļiem. Te var plašāk palasīt par šo cīņu: https://www.digitaltrends.com/business/apple-vs-qualcomm-news/

    Reklāma