Web Analytics
More
    Reklāma

    Chrome pārlūks cīnīsies pret mājaslapām, kas neļauj paiet soli atpakaļ

    Jaunākie raksti

    Internets ir pilns ar visādām preteklībām, bet biežākā un nejaukākā no tām ir liegums pārvietoties soli atpakaļ uz iepriekšējo mājaslapu. Soli atpakaļ visbiežāk liedz dažādas šaubīgas mājaslapas, kas cenšas nopelnīt ar neskaitāmu reklāmu parādīšanu.

    Faktiski pārlūka atmiņā tiek ievietotas vairāki viltus ieraksti par it kā apmeklētām lapām, tāpēc solis atpakaļ jāspaida ļoti daudzas reizes. Chrome tīmekļa pārlūka komanda jau šo problēmu mēģina risināt kopš 2016. gada, bet drīzumā centieni varētu vainagoties panākumiem.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka drīzumā Chrome tīmekļa pārlūks (un, iespējams, citi Chromium balstītie pārlūki) uzsāks atzīmēt šaubīgās mājaslapas, tās tiks nosūtītas Google pārbaudes veikšanai. Visticamāk, Google šādām lapām liegs demonstrēt reklāmas un brīdinās lietotāju pirms lapas atvēršanas. Šī informācija izlobīta no Chromium koda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    20.12.2018 14:16

    Beidzot

    as
    20.12.2018 15:08

    Kādu laiku atpakaļ ar šo “slimoja” arī pašmāju tvnet un delfi! Pēc raksta atvēršanas Back bija jāspiež 3x, lai no tā tiktu ārā, jo nezkāpēc history rādīja 3x ierakstus.

    REALAIS
    20.12.2018 15:55
    Reply to  as

    Man vēl joprojām tā notiek. Izmetās delfi un jauns.lv reklāma, kas vispār neļauj paiet atpakaļ. Esmu uz telefona

    Krotow
    20.12.2018 17:59

    Internetbankās arī nevar iet atpakaļ. Nu labi – var, taču sesija tutū. Tam gan ir pamatots iemesls un šķiet ka Google tur neprotestēs.

    Lauris Lauskis
    20.12.2018 23:58

    Delfi. Kādu laiku vajadzēja 4x spiest atpakaļ. Tagad ok

    Reklāma