Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izlaiž Chrome 71 ar iebūvētu reklāmu bloķēšanas rīku

    Jaunākie raksti

    Google uzsākusi piegādāt Chrome 71 atjauninājumu galddatoriem, kas atnāks ar iebūvētu reklāmu bloķēšanas rīku. Izklausās greizi, jo Google ienākumi gandrīz tikai balstīti uz reklāmām? Ne gluži – Chrome 71 bloķēs nevēlamās reklāmas no citiem reklāmu serveriem.

    Chrome 71 pārlūkā ietverti Better Ads Standards atbilstoši filtri, kas izķers nevēlamas un google-prāt neatbilstošas reklāmas. Tāpat tiks bloķēti dažādi lapu mēģinājumi novirzīt lietotāju uz kādu krāpnieciska satura mājaslapu.

    Reklāma

    Google dos 30 dienas, lai lapas uzturētājs salabotu nevēlamā satura vai izskata reklāmas. Ja tas netiks izpildīts, Chrome 71 bloķēs visas lapā esošās reklāmas, ne tikai tās, kuras pārkāpj Google noteikumus.

    Better Ads Standards nosaka visai plašas nevēlamo reklāmu pazīmes – nevēlamas ir reklāmas, kas mirgo, animētas reklāmas, reklāmas, kas aizsedz visu ekrānu un reklāmas, kuras nav iespējams aizvērt.

    Vismaz šobrīd Google ļauj lietotājam pašam izslēgt šo filtru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    10.12.2018 12:01

    tie, kas google samaksās, netiks izķerti, pārējie bez žēlastības nost..kārtējais papildus veids, kā google kontrolēs reklāmas biznesu

    x
    10.12.2018 13:13
    Reply to  Aigars Ancāns

    var jau izmantot yandex, bing u.c.
    nav jau tā, ka privātuzņēmuma google meklētājs ir vienīgais, ko drīkst lietot.

    10.12.2018 13:16
    Reply to  Aigars Ancāns

    A kā Tu biji domājis :)? Vecais labais teiciens – nothing personal, just business. Tāpat Google Adwords/Adsense/utt. ir teju monopols, līdz ar to šis galīgi neizbrīna.

    KKTK
    10.12.2018 12:40

    Gaidu tiesas prāvu par šo.

    10.12.2018 14:09

    Malači.

    Reklāma