Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus grasās piedāvāt mazāka izmēra viedtālruni

    Jaunākie raksti

    OnePlus dibinātājs Pete Lau izteicies, ka ar OnePlus zīmolu varētu būt gaidāms jauns, mazāka izmēra viedtālrunis. Apple tā arī neatjaunoja pie mums ļoti populāro iPhone SE, arī Sony Xperia Compact sērija nav diez ko pievilcīga izvēle tieši viedtālruņu starta cenas un nīkuļojošā Sony viedtālruņu biznesa dēļ.

    OnePlus varētu piedāvāt spēcīgu alternatīvu Xperia Compact sērijai, bet pagaidām lielākā problēma esot viedtālruņu akumulatori. Jaudīgie Android procesori pieprasa gana ietilpīgus akumulatorus, bet tos nevar iemānīt tik mazos viedtālruņos. Par labu kompaktiem viedtālruņiem runā jaunās ekrānu tehnoloģijas, kas ļauj minimizēt ekrāna apmales.

    Reklāma

    OnePlus, visticamāk, nāksies nogaidīt līdz viedtālruņu procesori kļūs vēl energoefektīvāki. Pusceļš jau noiets ar 7 nm Snapdragon 855 procesoru, bet nav vēl zināms, cik tieši jaunajam Snapdragon 855 izdosies samazināt enerģijas tēriņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    14.12.2018 10:45

    Nu vai tiešām viedtālruņu ražotāji nākuši pie prāta? Vai pie prāta nākuši lietotāji un sākuši prasīt normāla izmēra aparātus un lāpstu laiks ir beidzies?

    Au Sainis
    14.12.2018 21:27
    Reply to  as

    Šī noteikti ir viltus ziņa …

    Reklāma