Web Analytics
More
    Reklāma

    Essential iegādājas Newton Mail izstrādātāju CloudMagic

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Essential (Essential Phone izveidotājs) iegādājies CloudMagic, kas savukārt ir kādreiz gana populārā Newton Mail izstrādātājs. Newton Mail e-pasta klients izbeidza savu darbību pavisam nesen, Kristaps par šo ļoti pārdzīvoja.

    Newton Mail klientu skaits tikai izklausījās liels – 40 000 maksājošu klientu. Diemžēl ar šādu klientu daudzumu nav iespējams izdzīvot, tāpēc Newton Mail tika slēgts.

    Reklāma

    Jaunākā informācija norāda, ka paputējušais viedtālruņu veidotājs Essential iegādājies CloudMagic, tātad nopirkts arī Newton Mail. Tiek uzskatīts, ka Newton Mail būs pieejams tikai Essential viedtālruņu izmantotājiem, bet oficiāla informācija par šo netiek sniegta.

    Essential pašiem nav veicies ideāli. Sākotnēji Essential Phone cena bija 700 dolāri, tad tā tika visai strauji samazināta, izpārdošanās Essential Phone cena pat bija pakritusi zem 300 dolāriem. Essential nācās atlaist aptuveni 30% darbinieku. Essential arī maija nogalē it kā bija nolēmis neizlaist otro Essential Phone modeli, bet šī informācija netika oficiāli apstiprināta. Oktobrī izskanēja baumas, ka Essential Phone 2 varētu kļūt par sava veida mākslīgā intelekta ierīci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma