Web Analytics
More
    Reklāma

    Nubia izziņo Red Magic Mars viedtālruni ar Snapdragon 845 un 10 GB RAM

    Jaunākie raksti

    Pie mums mazāk zināms (Gearbest veikala klienti noteikti būs šo zīmolu pamanījuši) viedtālruņu ražotājs Nubia izziņojis Red Magic Mars viedtālruni, kas paredzēts spēļu entuziastiem. Red Magic Mars darbinās pagaidām modernākais Snapdragon 845 procesors kopā ar līdz pat 10 GB RAM.

    Plānotās Red Magic Mars cenas sāksies no aptuveni 390 dolāriem par 6 GB RAM un 64 GB atmiņu, un tā būs līdz aptuveni 580 dolāriem par 10 GB RAM modeli ar 256 GB atmiņu.

    Reklāma

    Nubia Red Magic Mars nav pirmais viedtālrunis ar 10 GB RAM, iepriekš to pašu solīja Xiaomi Mi Mix 3 viedtālruņa modelim.

    Nubia Red Magic Mars būs pieejami arī pāris aksesuāri, kas paredzētu spēļu entuziastiem. Viedtālrunim varēs pievienot papildu spēļu kontroles ierīci, bet pagaidām nav zināms, kā tieši šis kontrolieris strādās. Daudzviet lasīts, ka PUBG Mobile spēle nepieļauj nekādu papildus ierīču izmantošanu. Spēļu kontroles ierīce visai pamatīgi atgādina Joy-Con, kas paredzēts Nintendo Switch.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    30.11.2018 14:48

    Officiālā mājas lapa gan vēl neko par jauno modeli neziņo – https://redmagic.gg/
    Pagaidām ir izziņotas tikai Ķīnas cenas un modeļi (bez googles servisiem) – par pilnvērtīgu starptautisko versiju ziņu nav. – https://www.nubia.com/redmagicmars

    Reklāma