Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone akumulatoru nomaiņa pieejama vēl līdz 31. decembrim

    Jaunākie raksti

    Vēl 2017. gada nogalē Apple izplatīja īsu komentāru, kurā skaidroja, ka iPhone viedtālruņu darbība tiešām atsevišķos gadījumos tiek bremzēta, taču tas tiek darīts tikai un vienīgi, lai nodrošinātu stabilu iPhone darbību. Veci akumulatori (īpaši apstākļos, kad tie ir gandrīz izlādējušās) var nespēt nodrošināt nepieciešamo jaudu un viedtālrunis mēdz izslēgties, lai pasargātu tā elektronikas komponentes. Šāda aizsardzība tika iestrādāta iOS 10.2.1 versijā un attiecas uz iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, kā arī jaunākos iPhone 7, iPhone 7 Plus un pat iPhone X. Atliek nomainīt akumulatoru un viedtālruņa darbības ātrums atgriežas pilnā apmērā.

    Šobrīd tiek atgādināts, ka iPhone akumulatora nomaiņa par samazinātu cenu tiks piedāvāta vēl tikai decembrī. No nākamā gada sākuma Apple nedaudz cels šī pakalpojuma cenu. Sākotnēji iPhone akumulatora maiņas cena bija 79 dolāri, to samazināja līdz 29 dolāriem, bet 2019. gadā iPhone akumulatora maiņa maksās 49 dolārus. iPhone X akumulatora maiņa maksās 69 dolārus nākamajā gadā.

    iPhone akumulatora maiņa pieejama visos LMT klientu centros, un tā maksā 31.01 €.
    Akumulatora maiņa par šādu cenu pieejama iPhone 6, 6 Plus, SE, 6s, 6s Plus 7, 7 Plus, 8, 8 Plus un X viedtālruņiem. LMT klientu centros akumulatora maiņas pakalpojums pieejams arī citu sakaru operatoru klientiem.

    Visus oficiālos pakalpojumu sniedzējus vari meklēt Apple atbalsta lapā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma