Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung budžeta klasē izmantos pašiņus ekrāna spilgtuma regulēšanai

    Jaunākie raksti

    Lai padarītu lētos viedtālruņus vēl lētākus, Samsung grasās aizstāt apkārtējās vides izgaismojuma sensoru ar pašiņu kameras sniegto informāciju. Priekšējā kamera katru reizi pēc ekrāna aktivizēšanas uzņems fotogrāfiju, lai noteiktu apkārtējās vides izgaismojumu un attiecīgi pieregulētu ekrāna spilgtumu.

    Ļoti lētie viedtālruņi Eiropā nav ļoti pieprasīti, daudzus lētākos ražotāju modeļus nemaz pie mums nevarēsi iegādāties. Jaunā ekrāna spilgtuma regulēšana ar kamera palīdzību nonāks Indijas tirgum paredzētajos modeļos, bet, iespējams, ka arī kādreiz mēs redzēsim līdzīgi strādājošus viedtālruņus.

    Reklāma

    Pirmais viedtālrunis, kas saņems jauno iespēju, būs Galaxy J8, nāksies vien sagaidīt programmatūras atjauninājumu. Atsevišķos tīmekļa veikalos Galaxy J8 iegādājams arī pie mums. Ar savu aptuveni 240 eiro cenu Galaxy J8 nebūtu dēvējams par budžeta klases viedtālruni. Mobilo sakaru operatori pie mums piedāvā Galaxy J sērijas viedtālruņus, bet Galaxy J8 modelis nav piedāvājumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    20.11.2018 19:31

    Lētie tālruņi uz Eiropu atceļo brīvi un nepiespiesti no Ķīnas internetveikaliem, kur mūsējie tos pērk kāreiz lētās cenas dēļ. Un statistikā tie nenonāk.

    Reklāma