Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Korejā esot parādījis salokāmu 5G viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Pat ja piepildīsies kaut puse no viedtālruņu ražotāju solījumiem, 2019. gads būs dēvējams par dullu. Samsung jau ir demonstrējis salokāmu ekrānu darbībā, un arī Huawei pasteidzies Korejas mobilo sakaru operatoriem parādīt salokāmu viedtālruni. Baumas norāda, ka Huawei salokāmais viedtālrunis esot prezentēts Korejas mobilo sakaru operatoriem, jo Korejā jau esot viss sagatavots 5G ieviešanai.

    Pagaidām Huawei salokāmais viedtālrunis (tāpat kā Samsung) nav gluži gatavs pārdošanai. Huawei salokāmais viedtālrunis, visticamāk, saņems aptuveni 8 collu ekrānu, tātad izklātā formā Huawei ierīce drīzāk būs planšetdators.

    Reklāma

    Huawei salokāmais viedtālrunis, visticamāk, tiks plašākai publikai parādīts Mobile World Congress (MWC 2019) norises laikā, bet pie pircējiem Āzijā tas varētu nonākt ne ātrāk par vasaru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Konsumer
    20.11.2018 13:32

    Hmm… Principā jau diezgan interesanti, bet es visu laiku aizdomājos par praktiskumu šādam pasākumam. Ja izmantot kā laptopu, tad cik lielam/mazam tam agregātam jābūt, lai to būtu ērti darīt? Kā tad sargāt stiklu abās pusēs? Pārāk daudz bažas. Bet, nu es domāju, ka inženieri noteikti projekta gaitā par šīm lietām būs padomājuši un parādīs mums, lietotājiem, kā lietas strādā.

    x
    20.11.2018 13:50
    Reply to  Konsumer

    nezinu vai inženieri ir domājuši, bet gan jau ķīnieši uzmargos daiļas silikona uzpariktes.

    pirmā paaudze parādīs vājās vietas (piem. problēmas pēc pirmajām 100 locīšanas reizēm,
    vai īpašā leņķī, utt.) un vai koncepts nedosies tehnoloģiju kapsētas virzienā.

    Konsumer
    20.11.2018 13:53
    Reply to  x

    Tru, tā tas arī visdrīzāk, ka būs. Vienīgi galu beigās, kur tad paliks vieta plansētēm/laptopiem/lapšetēm? Hmm… Var jau būt, ka šis būs kaut kāds eksperiments, kā savulaik darīja Nokia ar saviem E un N sērijas telefoniem.

    Krotow
    20.11.2018 19:21

    Joprojām nav ne stingri noteiktu specifikāciju ne komunikāciju aparatūras. Tikpat labi hu¿avejs varēja parādīt, kā lokās kompānijas bosa sievas kailā krūts.

    Reklāma