Web Analytics
More
    Reklāma

    Nikkei: Apple atcēlis piegādātājiem pieprasītās papildu iPhone XR izlaides

    Jaunākie raksti

    Tiek runāts, ka Apple nācies piegādātājiem pieprasīt atcelt iepriekš pasūtītās iPhone XR salikšanas līnijas un attiecīgi arī izlaides jaudas. Apple esot informējis sadarbības partnerus Foxconn un Pegatron par iepriekš pieprasīto izlaides apjomu atcelšanu sakarā ar vājajiem iPhone XR pārdošanas apjomiem.

    Foxconn sagatavojis aptuveni 60 iPhone XR salikšanas līnijas rūpnīcās, kamēr šobrīd tiekot izmantotas tikai 45. Pegatron šobrīd gaidot tālākus Apple ražošanas norādījumus, bet mazākais Apple piegādātājs Wistron šobrīd esot pavisam apturējis iPhone XR salikšanu.

    Tiek lēsts, ka Apple varētu būt par aptuveni 20% – 25% pārrēķinājies, plānojot iPhone XR pieprasījuma apjomus. Jau iepriekš bija zināms, ka krīt iPhone pārdošanas apjomi, bet Apple ir pamanījies būtiski celt viedtālruņu cenas, kas ļāvis saglabāt ievērojamus peļņas rādītājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    12 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    07.11.2018 11:43

    Apple vienkārši dzīvo zaļāk. Labāk taču saražot / pārdot mazāk, bet par krietni dārgāku cenu :D

    Kristaps Skutelis
    07.11.2018 12:24

    Pirms kādas nedēļas vai mazliet vairāk es noliku plauktā Samsung Galaxy Note9, ko lietoju ikdienā kopš augusta beigām un kā ikdienas ierīci sāku lietot iPhone XR. Es gribēju pats uz savas ādas saprast kāda šobrīd ir situācija ar aifoniem un tieši caur XR lietošanu, jo to uzskatu par tādu kā tautas klases aifonu. Te gan izskatās, ka esmu nepareizi izpratis Apple klientūras pirkšanas paradumus un vairums tiešām meklē pašu labāko aifonu un šogad pērk iPhone XS vai XS Max modeļus. Interesanti. Bet ja atgriežamies atpakaļ pie mana iPhone XR stāsta, tad šodien pāriešu atpakaļ uz Galaxy Note9. Kāpēc? Kopumā jāsaka, ka abām ierīcēm un abām platformām ir vesels lērums dažādu trūkumu un plusu un es nevaru tā viennozīmīgi pateikt, ka viena ir labāka vai sliktāka. Drīzāk viss atduras uz to pie kā esi pieradis. Man, piemēram, besī, ka iPhone nav iespējams modinātājam iestatīt pieaugošu modinātāja skaļumu. Un tas mani besī katru rītu, kopš lietoju šo telefonu. Es pa šiem gadiem esmu pieradis pie Samsung always on displejiem, kad varu nakts laikā ātri uzmest aci telefonam un saprast, ka vēl stundu varu gulēt. iPhone gadījumā it kā jau nav grūti piesist ar pirkstu pie ekrāna, bet tāpat liekas darbības. No otras… Read more »

    nr71
    07.11.2018 17:12

    Arī Mate 10 Pro FaceID darbojas nevainojami. Ja neskaita mirkli, kad to ievietoju auto telefona turētāja un tas ieraugot manu ģīmi atbloķējas. Šī iemesla dēļ FaceID esmu atslēdzis. :)

    Kristaps Skutelis
    07.11.2018 17:15
    Reply to  nr71

    Kā uz Mate10 tas darbojas? Atslēdz un uzreiz iemet mājas ekrānā, kur visas ikonas un vidžeti?

    nr71
    07.11.2018 17:16

    Jā, tieši tā.

    Kristaps Skutelis
    07.11.2018 17:19
    Reply to  nr71

    OK, uz iPhone tas ir mazliet citādāk (prātīgāk). Proti, paskaties uz telefonu un tas saprot, ka blakus ir tā saimnieks un atver tikai līdz šim paslēpto paziņojumu tekstu. Tad vēl ir pašam jāpasvaipo ekrāns ar pirkstu uz augšu un tiekam mājas ekrānā.

    nr71
    07.11.2018 17:23

    Par Mate 20 Pro nezinu. Varbūt tam ne tik vienkārša atvēršana. Tur EMUI 9 un arī Android Pie.

    GGrs
    08.11.2018 09:28

    Tas izklausās kaitinoši. Itkā atbloķē, bet nē. Iphone ar fingerprint bija tā pat?

    Kristaps Skutelis
    08.11.2018 10:11
    Reply to  GGrs

    Ja tas izklausās kaitinoši, tātad neesmu izskaidrojis pareizi. Tātad. Ja telefons ir aizbloķēts un vēlies to atbloķēt, tad paņem to rokā un svaipo no apakšas uz augšu. Kamēr telefonu ņemsi rokā, FaceID atpazīs seju un tad viena pirksta kustība tevi arī ielaidīs telefonā. Ja uz telefonu tikai paskaties, bet nepieskaries, tad tas parādīs, ka ir atbloķēts, atvērs paziņojumu saturu, bet paliks slēgekrānā. Viss ļoti ērti un darbojas godam, kamēr telefonu vari paņemt rokā vai paskatīties uz to.

    Briedis
    07.11.2018 20:56

    Par kāpjošo modināju – jau kopš BlackBerry laikiem iemīlēju Envolving Dream melodiju, kas sākas klusi un top skaļāka un skaļāka. Kā pārgāju uz āboliem, paņēmu arī šo melodiju līdzi.

    Kristaps Skutelis
    07.11.2018 21:42
    Reply to  Briedis

    Oi, es nebiju aizdomājies tik tālu, ka var nomainīt pašu melodiju uz tādu, kam pielāgots skaļums. Bet no otras puses, Apple ir slavena ar to, ka tās produktos melodijas pievienot nav baigi ērti. Nu nekas, rīt mani modinās Note9. Kā vecajos labajos laikos :)

    Lauris
    07.11.2018 12:25

    Diemžēl pircēji ar maciņu ir nobalsojuši, ka ir gatavi nolocīt arī 1,4K, un ka viņiem nevajag Apple par 800Eur, tas tak lētucis…

    Reklāma