Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdošanā nonāk Fitbit Charge 3 pulsometrs

    Jaunākie raksti

    Nēsājamo ierīču zīmols Fitbit izziņojis, ka pulsometrs Fitbit Charge 3 ir pieejams vadošajās tirdzniecības vietās visā pasaulē, kā arī tiešsaistē un vietnē Fitbit.com. Populārās Charge ierīču sērijas jaunākais papildinājums – pulsometrs Charge 3 ir veidots ar augstākās klases peldēšanai piemērotu dizainu ar lielu skārienjūtīgu ekrānu, jaunākās veselības un sportošanas sekošanas iespējām, un tas ir Fitbit līdz šim viedākais pulsometrs, turklāt ar baterijas darbības ilgumu līdz 7 dienām.

    Pulsometrs Charge 3 turpina populārās Charge sērijas veiksmes stāstu – iepriekšējo ierīču pasūtījumu skaits liecina par ievērojamu interesi gan esošo, gan jaunu lietotāju vidū. Jāatzīmē, ka 54% no vietnē Fitbit.com saņemtajiem iepriekšējiem pasūtījumiem ir veikuši lojālie un jau iesaistītie klienti, kam pirms pulsometra Charge 3 pasūtīšanas jau ir piederējušas vismaz divas ierīces. Šis sākotnējais patērētāju pieprasījums arī apstiprina tirgus izpētes uzņēmuma IDC prognozes, ka pulsometri vēl vairākus gadus būs būtiska kopējās nēsājamo ierīču kategorijas daļa.

    Reklāma

    “Pulsometram Charge 3 mēs redzam lielisku patērētāju atsaucību un spēcīgu iepriekšējo pasūtījumu apjomu, kas pat pārsniedz viedpulksteņa Versa uzrādītos rezultātus tā tirdzniecības pirmajās sešās nedēļās, tādējādi apliecinot, kādēļ Charge ierīču saime ir mūsu populārākā produktu sērija jau vairākus gadus,” stāsta Fitbit līdzdibinātājs un izpilddirektors Džeimss Pārks (James Park). “Charge 3 ir mūsu līdz šim inovatīvākais pulsometrs, tas ir aprīkots ar vismodernāko sensoru tehnoloģiju, pirmo reizi pulsometrā arī izmantojot relatīvā SpO2 sensoru. Šī sensora apkopotie dati tiks izmantoti Fitbit Labs Sleep Score programmas beta versijā, kas kļūs pieejama drīzumā un ļaus lietotājiem labāk izprast tādus rādītājus kā miega kvalitāte un elpošanas traucējumi. Pēc ASV Pārtikas un zāļu pārvaldes atļaujas saņemšanas nākotnē šie dati varētu tikt izmantoti, lai uzraudzītu un atklātu nopietnākus veselības traucējumus, piemēram, miega apnoju.”

    Par pulsometru Charge 3

    Izcila veselības un fitnesa pieredze: Kļūstiet aktīvāks ar Fitbit modernākajiem veselības un treniņu sensoriem un algoritmiem (PurePulse ® pulsa un relatīvā SpO2 reģistrēšana), kā arī vairāk nekā 15 uz mērķiem balstītu treniņu režīmiem, peldēšanas reģistrēšanu, veselības datu informācijas paneli tieši ierīcē, sievietes veselības pārskatu, automātisko miega stadiju monitoringu un miega statistikas apkopošanu un daudzām citām iespējām.
    Pārdomāti izstrādāts augstākās klases dizains: Pulsometra Charge 3 augstākās klases vieglais, peldēšanai piemērotais dizains nodrošina, ka tas izcili der, to nēsāt ir ērti un tas ir izturīgs. Vienlaikus pulsometrs Charge 3 ir arī pirmā nēsājamā ierīce ar indukcijas pogu, un tas arī sniedz intuitīvāku, interaktīvu pieredzi tieši ierīcē, nodrošinot labāku lietojamību.
    Līdz šim viedākais Fitbit pulsometrs: Esiet sasniedzams, nevis iztraucēts ar svarīgākajām viedajām funkcijām, tostarp paplašinātiem viedtālruņu paziņojumiem, Android ātrajām atbildēm (iespēja pieejama drīzumā), ērtām ikdienā izmantojamām lietotnēm un vienkāršiem un drošiem maksājumiem tieši no plaukstas locītavas pulsometra Charge 3 Special Edition versijā (pieejama drīzumā) – turklāt to visu papildina baterijas darbības laiks līdz 7 dienām.

    Vienlaikus Fitbit izziņo, ka, sākot no novembra, prasībām atbilstoši Fitbit lietotāji varēs pieteikties dalībai Fitbit Labs Sleep Score programmas beta versijā. Beta versijā pieņemtie Fitbit lietotāji par katru nakti saņems pārskatu, kas sniegs vispusīgāku ieskatu viņu kopējā miega kvalitātē un faktoros, kas to iespaido, balstoties uz jebkuras ar jaunāko 24/7 PurePulse pulsa mērīšanas funkciju aprīkotas Fitbit ierīces reģistrēto galveno statistiku. Ierīcēm ar relatīvā SpO2 sensoru, tostarp Fitbit Charge 3, Fitbit Ionic un Fitbit VersaTM, Fitbit plāno arī testēt elpošanas traucējumu uzraudzības funkciju.

    Fitbit Labs Sleep Score programmas beta versija uz noteiktu periodu būs pieejama ieinteresētiem, prasībām atbilstošiem Fitbit lietotājiem ASV, Austrālijā un Apvienotajā Karalistē. Papildu informācija un jaunumi par pieteikšanās atklāšanu dalībai beta versijā ir pieejami šeit: https://www.fitbit.com/labs.

    Līdztekus Fitbit Labs Sleep Score programmas beta versijai Fitbit arī turpina izstrādi un virzību uz savas programmatūras apstiprināšanu izmantošanai klīniskām vajadzībām, lai atklātu tādus veselības traucējumus kā miega apnoja un priekškambaru fibrilācija.

    Pulsometrs Fitbit Charge 3 ir pieejams mazumtirdzniecības vietās visā pasaulē, kā arī vietnē Fitbit.com un lielākajos interneta veikalos sākot no €149,95, aksesuāru cenas sākot no €29,95.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma