Web Analytics
More
    Reklāma

    Pixel 3 ātrā bezvadu uzlāde būs pieejama tikai ar Google atzītiem lādētājiem

    Jaunākie raksti

    Pixel 3 un Pixel 3 XL saņēmuši bezvadu uzlādes iespējas, turklāt abiem modeļiem pieejama ātrā bezvadu uzlāde. Izrādās, ka ir viena nianse – Pixel 3 sērijas viedtālruņi spēj veikt ātru bezvadu uzlādi tikai kopā ar Pixel Stand vai citu Google licencētu 10 W bezvadu lādētāju.

    Ja izmantosi citus Qi lādētājus, nekad nebūs iespējams izmantot neko vairāk 5 W (lasi – viedtālrunis uzlādēsies aptuveni 4…5 stundu laikā). Made for Google programmas ietvaros tiks veidoti ātrie bezvadu uzlādes, Belkin jau izziņojis 10 W Pixel 3 uzlādes ierīci, tā būs pieejama tuvāko nedēļu laikā.

    Reklāma

    Labā ziņa gan ir tāda, ka šobrīd ražotāji izmanto Qi bezvadu uzlādes standartu. Apple, Samsung, Google un LG viedtālruņi ir uzlādējami uz citu ražotāju bezvadu uzlādes paliktņiem vismaz ar 5 W. Samsung standarts gan ir 9 W, LG izmanto 10 W, Apple iepriekš izmantoja 7.5 W, bet jaunajos XS un XR modeļos esot kaut kas izmainīts. Apple gan nesaka kas tieši.

    Zināms, ka iPhone veic ātru uzlādi ar Samsung bezvadu lādētāju, arī LG G7 ThinQ sasniedz maksimālu uzlādes ātrumu ar Apple paredzētu bezvadu lādētāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma